2777
2789
عنوان

یه پسره بیشور تو کلاسمون

289 بازدید | 23 پست

هست این منتظره من سوال بپرسم یا حرف بزنم مسخره کنه 

میخوام وارد کلاس شم میگ خانم فلانی سلام واجبه 

استاد حضور غیاب میکنه جای من جواب میده 

گیر داده بمن 

رومم نمیشه برم چیزی بگم بهش میترسم ده تا بدتر بهم بگ

میشه اگر تاپیک منو میبینی از ته دل لبخند بزنی و خدارو برای داشته هات شکر کنی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب اگ ادامه داد چی کاری کرده یسره استرس داشته باشم

میفهمم چی میگی عزیزدلم ولی این آدم اگ شما دنده بهش بدی بدتر می‌کنه پررو تر میشه مطمئن باش وقتی بی محلی ببینه می‌ره سراغ یه نفر دیگ امتحان کن 

میفهمم چی میگی عزیزدلم ولی این آدم اگ شما دنده بهش بدی بدتر می‌کنه پررو تر میشه مطمئن باش وقتی بی مح ...

غرورمو خورد میکنه بیشعور اخه 

چند روز پیشا یکی از بچه ها اومد جزومو بگیره برا پرینت 

این مثل قاشق نشسته گفت جزوشون دست منه

ول کن بابا دوس داری تو دانشگاه داستان بیفته دنبالت؟بزار خودشو جر بده هی حرف بزنه تو ب چپت بگیرش خودش ...

اتفاقا از همین میترسم 

هیچی نگفتم اینم تمومش نمیکنه 

شاید از اول ترم اینطوریه

غرورمو خورد میکنه بیشعور اخه چند روز پیشا یکی از بچه ها اومد جزومو بگیره برا پرینت این مثل قاشق نشس ...

عزیزم اصلا غرورت خورد نمیشه بااین حرفا ، ایشون خودشو داره میاره پایین تو ناراحت نباش یه تایمی بی محلی کن ایشون شخصیتش محتاج توجه وقتی از سمت شما توجه نبینه خودش میره