2777
2789
عنوان

نامزدم می گه کاش پریود نمی شدی

| مشاهده متن کامل بحث + 2920 بازدید | 64 پست
اتفاقا ممنون می شم گزارش کنید ...آخه من لیزر سفید کردن رفتم و سفید شده در حالت عادی فقط پریود باعث خ ...

ب نظرم اشکال از ایشون هست 

واسه همین میگن از اول با لیزر و اپیلاسیون نباشید که توقع زیاد نشه...

وقتی بقیه روزها مشکل نداری حق نداره حرف اضافه بزنه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جلف؟ بخشی از بدن من بعد از پریود دچار خونمردگی و حساسیت می شه که توی روابط من با نامزدم اثر گذاشته می خوام ببینم راه حلی داره یا عادیه و برای بقیه هم پیش میاد....جلف بودنی توش نمی بینم خانم

اتفاقا ممنون می شم گزارش کنید ...آخه من لیزر سفید کردن رفتم و سفید شده در حالت عادی فقط پریود باعث خ ...

پس یادت باشه که بزاری خودش باردار شه چون بعد بارداری دیگه هیچ چیزت مثل سابق نیس

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
پریود و خونمردگی؟؟خون از کجا میاد و به کجا میریزه؟؟‌خون پریودت میره زیر پوستت که خونمردگی داره؟؟چندس ...

25 سالمه نمی دونم چرا ولی کشاله ی رون تا حتی بالاتر و نزدیک ناف انگار که ضربه خورده باشه کاملا یه دست سیاه می شه

پریود و خونمردگی؟؟خون از کجا میاد و به کجا میریزه؟؟‌خون پریودت میره زیر پوستت که خونمردگی داره؟؟چندس ...

🤣🤣

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
ببین تاپیک هات رو خوندم اصلا مورد مناسبی برای ازدواج نیست

اوهوم از دیشب به شدت دعوا کردم و خسته شدم از این ایرادت مسخره می خوام تمومش کنم گفتم این مورد آخر رو هم بپرسم ببینم نکنه ایراد واقعا از منه

در کل نامزدت خیلی خیلی گیره

واقعا سخته با این جور ادما بودن،پریودی یه مسیله طبیعیه که باید بابتش شکر کرد نازتو و اداتو خریدار باشهه ولی ایشون فوق العاده خود خواه  و بیشعوره