2777
2789
عنوان

نامزدم می گه کاش پریود نمی شدی

| مشاهده متن کامل بحث + 3023 بازدید | 64 پست

استارتر یه نصیحت خواهرانه برات دارم مسائل شخصی زندگیت رواینجا تاپیک نزن چون کسی نمیدونه اخلاق شما ونامزدت چجوریه هرکی بنابه برداشت خودش نظر میده ممکنه باعث دعواتونم بشن .درمورداین مساله هم بهتره بری دکتر تا راه حل مناسب نشونت بده عزیزم.

25 سالمه نمی دونم چرا ولی کشاله ی رون تا حتی بالاتر و نزدیک ناف انگار که ضربه خورده باشه کاملا یه دس ...

سیاهی و کبودی ربطی به نواربهداشتی نداره باید حتما بری آزمایش یا مشکل هورمونی داری یا مشکل کبد

درضمن یه ماه پیش تاپیک زدی که پسره اومده خواستگاریت یعنی به این زودی با هم محرم شدین و رابطه برقرار کردید؟؟؟باتوجه به تاپیک های قبلیت بهت خواهرانه نصیحت میکنم سعی کن اینقدر باهاش تند پیش نری 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتفاقا ممنون می شم گزارش کنید ...آخه من لیزر سفید کردن رفتم و سفید شده در حالت عادی فقط پریود باعث خ ...

از نوار پارچه ای استفاده کن ببین تاثیر داره یا نه 

احتمالا بخاطر حساسیت به نوار بهداشتیه 

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
سیاهی و کبودی ربطی به نواربهداشتی نداره باید حتما بری آزمایش یا مشکل هورمونی داری یا مشکل کبددرضمن ی ...

سنتی نبود باهم دوست بودیم چندسال قبلا هم اومده بود خواستگاری بنا به دلایلی نشد...

اتفاقا ممنون می شم گزارش کنید ...آخه من لیزر سفید کردن رفتم و سفید شده در حالت عادی فقط پریود باعث خ ...

یعنی هربار تیره تر میشه خودت حس میکنی؟

بخاطر لیزرم هست شاید پوستتو میسوزونه 

برو دکتر پوست اتفاقا راهکار با لیزر برا سفیدی هم هس

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒  (آقایون درخواست دوستی ندید من اعصاب ندارم یچی میگم) کاربرسال ۹۷ هستم.. یه آبانیه جذاب😌که نه مغرورم نه خودشیفته..من به آرزوهام قول رسیدن دادم💪

بدن تو نمیتونی تعییر بدی ولی نامزد تو چرا

👏👏👏👏👏👏درود بر شرافتت

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒  (آقایون درخواست دوستی ندید من اعصاب ندارم یچی میگم) کاربرسال ۹۷ هستم.. یه آبانیه جذاب😌که نه مغرورم نه خودشیفته..من به آرزوهام قول رسیدن دادم💪

از نوار پارچه ای استفاده کن ببین تاثیر داره یا نه احتمالا بخاطر حساسیت به نوار بهداشتیه

در ضمن نامزدتم زیادی پررو نکن بهش بگو طبیعیه و همین که هست ناراحتی بسلامت

از الان کوتاه بیای چهار روز دیگه باید کل بدنت رو به سلیقه ی اون تغییر بدی

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
اوهوم از دیشب به شدت دعوا کردم و خسته شدم از این ایرادت مسخره می خوام تمومش کنم گفتم این مورد آخر رو ...

شاید تو هم ایرادتی داشته باشی ما ندونیم 

اما ایشون با تفاسیر خودت تو تاپیکهات اصلا قابل اتکا نیست 

پسر تک فرزند غالبا لوس و غیراجتماعی و خودخواه هستن و چون همه جوره حمایت شدن اهل تغییر نیستن اما انتطار دارن همه چی بر وفق مرادشان تغییر کنه

فردا همین آقا میگه امپول بزن شش ماه شش‌ماه پریود نشی من راحت باشم

سنتی نبود باهم دوست بودیم چندسال قبلا هم اومده بود خواستگاری بنا به دلایلی نشد...

این همون آقاست که چهره اش رو دوست نداری؟

درضمن اگر عوارض لیزر نباشه باید بررسی کنی ولی مسئله اینه ایشون همراهت نیست 

این همون آقاست که چهره اش رو دوست نداری؟درضمن اگر عوارض لیزر نباشه باید بررسی کنی ولی مسئله اینه ایش ...

بله ایشون همونه من کلا یه دوست پسر بیشتر نداشتم ...
و تمام مشکلاتم از یک ماه پیش که محرمیت خوندیم شروع شد انگار نه انگار همون عاشق دلخسته ی قبله
می شه این تاپیکو گزارش کنی همون طوری که گفتی...
اعصابم خورد شد فکر می کردم طبیعی نیست و الان می تونم درستش کنم با ذوق برم بهش بگم ولی...