2777
2789
ازپوشک دوونیم سالگی ولی تقریبا شیش ماهه که کامل یاد گرفته خیلی دیر صحبت کرد و هنوزم کامل نمیتونه حرف ...

آخهرداروها معلوم نیست چه کوفتیه مغز و پوک میکنه اونم برای بچه 

ازپوشک دوونیم سالگی ولی تقریبا شیش ماهه که کامل یاد گرفته خیلی دیر صحبت کرد و هنوزم کامل نمیتونه حرف ...

من الانم همینم یچیزی میخوام بم نمیدن یا نمیزارن انجام بدم در همین حد جنون میگیرم و عکس العمل های وحشتناک انجام میدم .خیلی دارم رو خودم کار میکنم .۷۴ درصد ژنتیک بابام داشت

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی بده امیدوارم خدابهتون ارامش بده❤️

مادرم خیلی عذاب کشید ازم .واقعا هیجاناتم روانیم میکنه .بیقراری شدید .پرحرفی بیش از حد .عجول بودن شدید .فقط هیجانی رفتار کردن و رفتار های خطرناک .با ۲۶ سن دستام همش زخم زخمی‌.بچگانه رفتار کردن بدون فکر حرف زدن و رفتار دقیقا عین بچه ها .نمیتونم یکسری و تا انتها انجام بدم. عصبی بشم جنون میگیرم .هرچی میخوام همون لحظه باید بم بدن .بیقراری بیش از حد جوری ک‌حتی بشینم وحشتناک تکون میخورم اضطراب شدید .هیجان خیلی بالا .فوکوس شدید رو هر چیزی ک بخوام ولی عدم تمرکز شدید جوری ک آدرس خونمون گم میکنم و ... 

من الانم همینم یچیزی میخوام بم نمیدن یا نمیزارن انجام بدم در همین حد جنون میگیرم و عکس العمل های وحش ...

مثلا من فکر میکنم خالمم بیش فعاله خیلی علامت های شبیه داره ولی خب یکیشو که یادمه اینکه بارهاساعت دو سه شب به من زنگ زده وقلب ننوآورده تودهنم اونم بخاطر یه کار خیلی الکی  حس میکنم خیلیا دارن ولی خب تشخیص داده نگیشه مشکلشون ولی اونایی که اطرافیانشون ازاول میفهمن بیش فعاله خیلی نگرانیشون بیشتره

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙

نه اتفاقا رو بچه عالی جواب میده تا بلوغ .یسری نواحی تو مغز ماها خاموشه بخصوص قشر پیشانی .این دارو اون نواحی ک فعال میکنه و ب مغز یاد میده چطور کارشو اتومات انجام بده

دیگه هر مریصی ای یه دمانی داره داره دیگه نمیشه که بگیم چون قرص ضررداره بذاریم کی از سردرد مثلا بمیره

نه اتفاقا رو بچه عالی جواب میده تا بلوغ .یسری نواحی تو مغز ماها خاموشه بخصوص قشر پیشانی .این دارو او ...

دکتر یه دارو به داداش من داد گفت بهش شکلات وچیزای شیرین خیلی ندین باشگاه ببرین هیجانش تخلیه شه گفت این قرصاعتیاد اورنیست ولی اکه این روش اثرنکرد بیارید یکی دیگه بدم فعلا که بدنیست تا ببینیم خداچی میخواد

مادرم خیلی عذاب کشید ازم .واقعا هیجاناتم روانیم میکنه .بیقراری شدید .پرحرفی بیش از حد .عجول بودن شدی ...

متاسفم . دقیقا خاله منم همینطوره بعصی وقتا فکر میکنم اگه یه روزی بچه دار شه ممکنه خطرناک باشه؟ هیچوقت نخواستین دنبال درمان برین یا روتون جواب نداده؟

دکتر یه دارو به داداش من داد گفت بهش شکلات وچیزای شیرین خیلی ندین باشگاه ببرین هیجانش تخلیه شه گفت ا ...

الان مغزش چون تو مرحله رشده عالی جواب میده .داروهای ریتالین ..ویاس ...و اینجور چیزا  اکثر اونایی ک بچشون خوردن بی نهایت راضی بودن رو بزرگسال خیلی ج نمیده حال منو خیلی خراب کرد ولی بچها فرق دارن

متاسفم . دقیقا خاله منم همینطوره بعصی وقتا فکر میکنم اگه یه روزی بچه دار شه ممکنه خطرناک باشه؟ هیچوق ...

زاجبش تاپیک زدم .متاسفانه هیچ آزمایشی عین غربالگری و ..نیست ک نشون بده بچه تو شکم‌داره یا نه .حتی گفتم تخمک اهدایی بگیرم بقیع گفتن از کجا معلوم اونم یه اختلال مغزی دیگه مثلا اسکیزوفرنی نداشته باشه .

الان مغزش چون تو مرحله رشده عالی جواب میده .داروهای ریتالین ..ویاس ...و اینجور چیزا اکثر اونایی ک ب ...

امیدوارم جواب بده من ازوقتی داداشم دوساله بود فهمیدم بچه های عادی فرق داره اول خیلی میترسیدم نکنه طیف اوتیسم باشه ولی نمیتونستم خانوادمو راضی کنم دنبال درمان برن انقدر این بچه پرخاشگر بود که به محله ازصداش عاصی بودن تااینکه پسرمن دینااومد دوسال ازداداشم کوچیکه تاشروع کرد به حرف زدن دیدیم انقدر سرعت رشد دایره لغاتش زیاده  داره ازداداشم میطنه جلو دیگه اون موقع مامانم ترسید به فکر افتاد ببرش

متاسفم . دقیقا خاله منم همینطوره بعصی وقتا فکر میکنم اگه یه روزی بچه دار شه ممکنه خطرناک باشه؟ هیچوق ...

دیر رفتم دنبال درمان .شهرمون قبلا اینجا نبود یجا دیگه بود .هیچ امکاناتی نبود .فک‌کن‌میخواستم درس بخونم چون نمیتونستم تمرکز کنم از اضطراب موهامو می‌کندم .درسم خیلی خوب بود ولی اینجوری میخوندم .نیم ساعت نشستن حالمو بد می کرد هی میخوام‌پا شم .خیلی تند حرکت‌میکنم همه چیم تند تنده انگار رو دور تندم. تو مدرسه تا سال آخر بی نهایت فضول و شر بودم .اصلا نمیتونستم رو نیمکت بشینم. وسط درس دادن از جام بلند میشدم راه میرفتم تو کلاس