2777
2789
عنوان

تا حالا همچین تجربه ای داشتید

197 بازدید | 14 پست

یک بچه ۳ ساله که خیلی خشن هست

برای اینکه تهمت نزنید دروغ میگم

میترسم حرف بزنم

بچه یکی از بستگان هست

متولد آبان ۱۴۰۰

خیلی وحشتناک بود یک بار سوزن خیاطی کرد تو دستم خودم از دستم درش آوردم

غذا میخوردم سر سفره از پشت زد تو کمرم تزدیک بود خفه بشم

یک چوب بزرگ پیدا کرد زد روی دستم دردم گرفت ازش گرفتم گلوم فشار داد خیلی عصبی بود

این نمونه ای از کارهاش هست فقط در حال جیغ زدن گریه کردن

کتک زدن دیگران

شما همیچین بچه ای دیدید

من خودم محردم

تا حالا با بچه سر و کار نداشتم

خوبه ازدواج نکردم

سنش ۳ سال هست مادرش از اولش بهم گفت حق نداری به بچه چیزی بگی

من بعدش که اذیت میکرد فهمیدم میدونسته چه بچه ای داره خودش

این بیش فعالی داره

میل شدید به خشونت و اذیت دیگزان داره

راهنمایی کنید

من خدا را شکر میکنم محردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیش فعالی یه برچسبه که الکی به بچه ها میزنن . درصد کسانی که حقیقتا بیش فعال باشن خیلی خیلی کمه . مشکل همون مادریه که عرضه تربیت این بچه رو نداره و وقت نمیذاره . روزی برسه که دودش تو چشم خودش بره همین بچه مادر خودشم نشناسه و بذاره زیر پاش 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

بچه های  اوتیسم اینجوری هستن ،دست خودشون نیست باید دارو مصرف کنن.ما هم تو فامیل یکی داشتیم اینجوری نمیدونم دارو بهش دادن یا نه ولی حالا که بزرگ شده خوب شده

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....
سادیسمه بچه

ممنون که حرفم باور کردی میل شدید به خشونت داره

اسباب بازی هاش کتک میزنه جوری که خراب بشن

مثلا دو تا اسباب کوچک اسب داشت با یک چوب

داشت بهشون ضربه میزد میگفت باید تنبیه بشید

بازم ممنون راهنمایی کردی

نگفتی تاپیک دروغ زدی

بچه شانسی اینجور میشه...حالا خانمه ویا اقا نمیدونن واسه چی بچه دار میشن...از هر جایی لقمه میخورن...به هر فیلمی نگاه میکنن...همر مجلس شادی ورقص وعزا میرن اخرش بچه میشه همین .....عزیزم مجرد بودن تو ربطی به این نداره...هرچی بریزی تو آشت میاد به قاشقت

بچه جاری خواهرم اینطوریه ب احتمال زیاد باید درمان بشه یکی دیگ از علائم اش درد اش نمیاد وقتی کتک میخوره و کوچیک تر بود ب اسمش ری اکشن نشون نمیداد

دلم یه شادی از ته دل  یه ذوق  یه اتفاق خوب میخواد واسم دعا میکنی؟
چه راهنمایی میخوای؟ اون مادرش باید راهنمایی بگیره نه تو

چرا مسخره میکنی حتما یک دلیلی داره که پرسیدم

ایشون آقای هستن که طلاق گرفتن من نمیتونم با این شرایطی که بچه داره باهاش ازدواح کنم

اعصاب آدم خرد میکنید