2777
2789
عنوان

بیاین کمک کنین اسم دخترمو انتخاب کنمممم

| مشاهده متن کامل بحث + 1460 بازدید | 124 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لطف دارین😍اسم خواهرمم حلماست به نظرم حلما هم قشنگه😊

آره حلما هم قشنگه 

خدا حفظش کنه برات

لایک نکنید ب جاش کامنت بذارید ازخوندنش خوشحال میشم   امضامودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی🙏🥺.محتاج دعاهاتون هستم روزیمون زیاد بشه .توراهیم سالم باشه.بادلهای پاکتون.خدایی دعاهاتون گیراست چون نشناخته دعا میکنیدقربونتون برم ❤

وایی من بخاطر اون فیلمه خیلی دوست داشتم اسمم ملکا باشه بنظرم اون موقع ملکا از کتی خوشگل ترم بود ولی ...

منم جایی نشنیده بودم 

اولین بار دوماه پیش یه مسابقه تلویزیونی شنیدم خیلی خوشم اومد 

آهنگش قشنگه

لایک نکنید ب جاش کامنت بذارید ازخوندنش خوشحال میشم   امضامودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی🙏🥺.محتاج دعاهاتون هستم روزیمون زیاد بشه .توراهیم سالم باشه.بادلهای پاکتون.خدایی دعاهاتون گیراست چون نشناخته دعا میکنیدقربونتون برم ❤

عالیه..یار امام زمان.

آره قشنگه .قربون امام زمان برم 

اسم دخترتون چیه

پانیزا

کوچیکه ام سوفیا که زیاد شد 

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
شوهرم دوست داشت میگفت از10.1۵سالگی نذر حضرت ابوالفضل کردم اسم پسرمو بذارم ابوالفضل

عزیزم ببخشید نظر میدم 

ولی اسم پسرت ابولفضل هست میخوای دخترتو بذاری ماهوین؟؟؟ هیچ تناسبی باهم ندارن 

کاش یه اسم دیگه انتخاب کنی 

نمیگم کاااملا باهم سِت باشن ولی دیگه این همه تفاوتم زیاد جالب نیست