2777
2789
زاجبش تاپیک زدم .متاسفانه هیچ آزمایشی عین غربالگری و ..نیست ک نشون بده بچه تو شکم‌داره یا نه .حتی گف ...

عزیزم واقعا متاسفم امیدوارم یه راهی براتون پیداشه

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
امیدوارم جواب بده من ازوقتی داداشم دوساله بود فهمیدم بچه های عادی فرق داره اول خیلی میترسیدم نکنه طی ...

منم باید گفتار درمانی میرفتم ولی خوب شد بعدا .نه اوتیسم نیست .از بچگی یسری علائم نشون میدن .مال من از ۶ سالگی نشکن داده شد هرروز زنگ میزدن خانوادم بیا بچتو ببر میخوایم اخراجش کنیم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم واقعا متاسفم امیدوارم یه راهی براتون پیداشه

مرسی عزیزدلم .نگران داداشت نباش تو سن رشده دارو رو مغزش جواب میده نواحی غیر فعال و فعال میکنه بعد مغز خودش یاد میگیره چکار کنه کنارش رفتار درمانی هم ببرینش روانشناس و حتماااا مدرسه غیر انتفاعی بزارینش

منم باید گفتار درمانی میرفتم ولی خوب شد بعدا .نه اوتیسم نیست .از بچگی یسری علائم نشون میدن .مال من ا ...

مامانم راصی نشد گفتاردرمانی ببریمش میگه ازوقتی قرص میخوره بهتر شده منم میترسم توسنجش مدرسه ردش کنن  ولی مامانم میگفت مهد میبرمش مربیش نگفت که نمیشینه یا بهونه گیری های این شکلی داره فکر کنم براداداشم خیلی شدید نباشه

مامانم راصی نشد گفتاردرمانی ببریمش میگه ازوقتی قرص میخوره بهتر شده منم میترسم توسنجش مدرسه ردش کنن ...

اره ولی بارم زیر نظر مشاور باشه خیلی بهتره چون هر کوتاهی کنید دودش تو چشم خودتون می زه. ببرش ولی به کسی نگو 

مرسی عزیزدلم .نگران داداشت نباش تو سن رشده دارو رو مغزش جواب میده نواحی غیر فعال و فعال میکنه بعد مغ ...

مرسی عزیزم که باهام حرف زدی امیدوارم خدابه دلت ارامش بده❤️

مرسی عزیزم که باهام حرف زدی امیدوارم خدابه دلت ارامش بده❤️

فدات عزیزم نگران نباش ادیسون .ایلان‌ماسک و بیل گیتس و انیشتن هم بیشفعالی داشتن سرچ‌کنی برات میاد بیشفعالی کنترل بشه خیلی ب نفعش هم میشه .من دانشجو پزشکی میشناسم بیشفعاله .فقط کنترل بایر بشه .بین اختلال های مغزی این از همشون ینی تو‌جایگاه بهتریه. مثلا دوقطبی یا اسکیزوفرنی افتضاحن . 

دیگه هر مریصی ای یه دمانی داره داره دیگه نمیشه که بگیم چون قرص ضررداره بذاریم کی از سردرد مثلا بمیره

آخه اکثر دارو ها موقتا شاید یکم اونم یکم جواب بده ولی ۱۰ تا مرض دیگه اضافه میکنه من خودم تجربه دارم فراوووووون