2777
2789
عنوان

دیگه واقعا نمی کشم

350 بازدید | 44 پست

از وقتی چشم باز کردم ، مادرم افسرده بود ، الان ۷۲ سالشه ، پورم هم پنجاه سالگی خانه نشین شد و الان ۸۵ سالشه ، اونم بیمار شدید ، سابقه سکته داشت و ماه پیش که برادرم به طرز فجیع فوت شد ، دیگه دو تا مجسمه شدن ، حواسشون نیست و نه حرفی نه لبخند نه گریه ، عین هو مجسمه . 

خودم هم ۴۰ سالو رد کردم ، پولی نمونده ، حالی نمونده ، بعد تصادف هم که سرم خوب نشد ، به هر دکتری رفتم ،،هر روز پنج شیش تا قرص سردرد و ضد استرس ، محیط کاری ام بیمارستان،  شبیه سم ، پر استرس ،

خلاصه بوی مرگ از همه جای زندگیم میاد .

دیگه توان ادامه دادن ندارم ، آماده هستم که تمام کنم ، غذا هم نمیتونم بخورم ، 

زمانی دوستم میگفت ، کرایه زندگی در خونه والدین پیر رو با روح و روان خودت میدی ، 

جالبه که یه ذره برم بیرون ، مثلا خیابون ، و استخر که قدیمها میرفتم ، فشار خون پدرم به ۲۰ میرسه،  استرس برشون می‌داره ، موبایلو چک می کنم ، نزدیک ۱۵ بار و حتی بیشتر زنگ زدن کجایی ! خرید کنم ، جایی برم ، و ... پدرم داد و بیداد راه میندازه ، مادرم ها که میگه نرو بیرون تنها میمونیم ، 

تو کنج اتاق نشستم و قرص نی خورم و سیگار ، پزشک و .. زیاد رفتم ، پیشنهاد ندید ،فقط خواستم کسی یک صدم مشکلات منو بشنوه ! 

تو رو خدا دعا کنید تمام بشه ، بعضی وقت ها رهایی خوبه ، این دیگه اصلاح شدنی نیست . امیدوارم کسی نصف شب بخونه و نگه برو دکتر یا ازدواج کن ، دیگه تقریبا به اتمام رسیدم ، فقط دوست دارم تمام بشه .

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تموم نمیشه فقط بدتر میشه تا وقتی خودت نخوای

خودم چی بخام؟ نمیتونم تکان بخورم ، خودم زندگیم افسارش خارج شده از دستم ، خیلی چیزا می خواستم ، ۶ سال از تصادف می گزره ، ولی مشکلات جسمی نمیزاره ، والدین خودمو چیکار کنم ؟

عزیزمم🫂🥺🥺حق داری

دوستتون واقعا چقدر درست گفتن کرایه زندگی تو خونه والدین تا مدت زیاد روح و روانمونه

نمیدونم باید بگم چیکار کنی من سنم زیاد نیست شرایط شمام تجربه نکردم

پدر مادرتون هم ترس به جونشون افتاده ، از اینکه دوباره از دست بدن میترسن از اینکه تنها باشن میترسن....شمام جوونی حقت این نیست

بیا باهم با مهربونی حرف بزنیم 🫂❤️‍🩹اگه نامهربونی کردم تو ببخش و یاداوری کن مهربون باشم 🍄

شرایط سختیه، افسردگی لامصب پیش رونده هس حس پوچی بدترین حس دنیاس

خیلی تلاش کردم ، متاسفانه عده ای میگن باید خودت بخای ، مثل این که همه مشکلات عالم دیت خودمونه ، این طرز فکر به خدا غلطه ، این که خودت بخای ، اراده کن ، به خدا همه چی دست آدم نیست ،

عزیزمم🫂🥺🥺حق داریدوستتون واقعا چقدر درست گفتن کرایه زندگی تو خونه والدین تا مدت زیاد روح و روانمون ...

من نمیدونستم کاربر آقا هستید در نظر بگیرید تصورم یک خانم بود!!

بیا باهم با مهربونی حرف بزنیم 🫂❤️‍🩹اگه نامهربونی کردم تو ببخش و یاداوری کن مهربون باشم 🍄

پس چی بگیم خب ناراحت میشیم از ناراحتی شما

مممنونم،  نخواستم چیزی بگید،  فقط واسه خودم که حرفام تو گلوم گیر کرده گفتم ، همین که خوندید ، کاری بود که انجام  دادید و کافی هست . ممنون

خودم چی بخام؟ نمیتونم تکان بخورم ، خودم زندگیم افسارش خارج شده از دستم ، خیلی چیزا می خواستم ، ۶ سال ...

مشکلات جسمی مثل چیا؟

میتونیم باهم صحبت کنیم

من حوصله نصیحت و راهکار ندارم شما سنتون از من بیشتره ولی خب میدونم تا خود تو نخوای و به خودت میای هیچی درست نمیشه

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈
من نمیدونستم کاربر آقا هستید در نظر بگیرید تصورم یک خانم بود!!

بله ، خانم ها هم هستند ، اون قدیم ها یه دختر رو به عنوان فرزند آخر میاوردن و شوهرش نمیدادن تا از پیری اونها مراقبت کنه ، من دیدم . 

زندگی ، به جز دوران کودکیش برام جالب نبود ، در یک خانواده روانی بزرگ شدن ، خوب به هر حال گذشت و امیدوارم که تموم بشه و نیازی به تسکین و پیشنهاد ندارم . خواندن شما برای من کافی بود .‌خیلی ممنونم

منم میدونم همه چی دست آدم نیست

و دست سرنوشت و مشکلات باعث شده شما به این روز بیوفتین 

و حالا بار پدر مادر هم اومده رو دوش شما 

ولی من آقا میشناسم کنار پدر مادرش همسن شما دارن بهترین زندگی رو میکنن چون خودش خواسته شاید صد پله بدتر از شما مشکل دارن

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈