2777
2789
عنوان

خانم مطلقه داریم الان 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 73 پست
بازم اول راهی به گذشته فکر نکنان شالله آینده ی روشنی پیش رو داری

الهی آمین

ولی دیگه دخترم نیستم این سخته برام

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  
عزیزمممخیلی سخته اینجوری وقتی ک تازه شروعشه این همه سردی بینتونه🥺ولی اگه میخوای جدا شی خوب فکراتو ب ...

خیلی وقته این مدلی شده رابطمون 

تا یکی دوماه پیش هنوز برام مهم بود که سرد شده عوض شده 

ولی دیگ مهم نیست ....

چندروزه هی میگه چرا ناراحتی ؟ چیشده چرا بهم نمیگی رفتارت یه جوری شده انگار کلا بیخیال من شدی و این حرفا 

منم جواب سر بالا میدم یا میپچونم

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شرمنده عزیزم یادت انداختم 😔

ن عزیزم مشکلی نیست

هرکسی باشه دلش میگیره من ک سنم کم بود بیشتر عذاب کشیدم بخاطر همین

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  
جریان زندگی من خیلی مفصله با مشاوره آنلاین حل نمیشه

خدا رو چه دیدی

شاید ایشون راهی جلوی پات گذاشت

می‌دونی خوبیش اینه دل خوشی الکی به کسی نمیده

شوهر من غیر از اخلاق های غیر دوست داشتنی یه مادر فولاد زره هم داشت که جوانی و سلامتی منو ازم گرفت

الهی آمینولی دیگه دخترم نیستم این سخته برام

بنظرت این موضوع مهمه؟ 

من رابطه نداشتم باهاش ؛ ولی بازم چون طولانی عقد بودیم میگم بعد ها چه فکرهایی میشه راجبم😔

خدا رو چه دیدیشاید ایشون راهی جلوی پات گذاشتمی‌دونی خوبیش اینه دل خوشی الکی به کسی نمیدهشوهر من غیر ...

رایگانه؟ چون الان دستم خالیع

خیلی وقته این مدلی شده رابطمون تا یکی دوماه پیش هنوز برام مهم بود که سرد شده عوض شده ولی دیگ مهم نیس ...

اون دوست داره؟ 

بترسونش ک اگه اینجوری باشه از دستت میده شاید ب خودش اومد شاید بهتر شد رابطتون

بنظرت این موضوع مهمه؟ من رابطه نداشتم باهاش ؛ ولی بازم چون طولانی عقد بودیم میگم بعد ها چه فکرهایی م ...

مهم نیست عزیزم

خودم ناراحتم درونم ناراحته قلبم ناراحته 

وگرنه گناه ک نیست 

اون دوست داره؟ بترسونش ک اگه اینجوری باشه از دستت میده شاید ب خودش اومد شاید بهتر شد رابطتون

نمیدونم ... اوایل فکر میکردم داره الان نه 

چند وقت پیش حرف طلاق زدم چندروز تو سکوت بود و هیچی نمی‌گفت تا اینکه بهش گفتم مثل اینکه خیلی راضی هستی برم و اینچیاز منتظر بهونه بودی و این حرفا که گفت جایی که منوو نخوان نمی‌مونم انگار نه انگار که خودش منو رسوند به اینجا 

ولی بعدش اومد فقط گفت نمی‌خوام از دستت بدم همین 

بنظرت این موضوع مهمه؟ من رابطه نداشتم باهاش ؛ ولی بازم چون طولانی عقد بودیم میگم بعد ها چه فکرهایی م ...

بشه

مگه زن و شوهرای دیگه پتو میپیچن به خودشون کنار هم زندگی می کنن

اصلا فکرت رو درگیر این چیزا نکن

دوتا مشاور عوض کردیم نظر هردو این بود مشاور اولی رو حدودی۱۵ جلسه رفتیم فکر کنم کارساز نبود .

پس ینی کارساز نیست کلا 

یبار بشین باهاش رک و پوست کنده حرف بزن بگو ی فرصت میدم اگه برا رابطه و یادگیری مهارتهاش تلاش نکنی و همه تلاشا از سمت من باشه تموم میکنم و بهتره ک راهمونو جدا کنیم 

و قبل اینکه حرف مردم برات مهم باشه اینو در نظر بگیر ک ب تو فقط یبار فرصت زندگی میدن و اگه با وجود اینکه میبینی وضعیتت تغییری نمیکنه بخاطر حرف مردم جدا نشی تا اخر عمررررر باید این ادمو تو زندگیت تحمل کنی و ب ی زندگی بدون عشق ادامه بدی چ بسا چنتا بچه ام با این وضعیت میاری و اوضاع دیگه خ بدتر میشه 

امیدوارم بهترین تصمیمو بگیری 

اشکالی نداره عزیزم باکرگی رو با همسر قانونی و شرعی دادی رفت دیگهاینکه مشکلی نیست

آره درسته ولی از درون خیلیی ناراحتم خیلی اذیت میشم 

باورت نمیشه الان چشام پر اشک شده خیلی ناراحتم

تو دانشگاه حتی کسایی ک میدونم ازم خوششون میادو پس میزنم بخاطر این موضوع 

پس ینی کارساز نیست کلا یبار بشین باهاش رک و پوست کنده حرف بزن بگو ی فرصت میدم اگه برا رابطه و یادگی ...

حرف مردم برای خودم مهم نیست 

راستشو بگم با خانواده ای که دارم نمیشه خیلی مجرد موند بعد ها که ازدواج کنم آدمی که وارد زندگیم میشه بخواد یه بار حتی یبار به روم بیاره یا تحقیرم کنه داغون میشم داغون😔