2777
2789
عنوان

پدرشوهرم خیانت کرده

141 بازدید | 8 پست

پدرشوهرمینا شهردیگه زندگی میکنن،

و سالی دوبار همو میبینیم 

ینفر بهم گفت تو محل همه خبر دارن و مادر شوهرمو میزنه و دعوا میکنن می‌ره بیرون معلوم نیس کجا و دیر میاد و خودش اعتراف کرده که پنج ماهه با زنی هست ..‌‌‌‌‌‌بیچاره مادرشوهرم اینا هیچ.. شوهرم و مادرشوهرم هیچی به من نگفتن و من از کسی دیگه شنیدم 

چرا ازم قایم میکنن؟,نکنه شوهرم هم راه باباشو‌ بره؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شما هم چیزی نگو ،همینجور حالشون بد یوقت شما حرفی نزنی و ناخواسته نمک به زخم بپاچی ،مادرشوهرت خجالت ب ...

نه هیچوقت نمیگم تا خودش درد و دل نکنه ..ولی اینکه من این ماجرا رو از کسی دیگه شنیدم ناراحت شدم ..بلاخره منم جز خانواده شونم

نه هیچوقت نمیگم تا خودش درد و دل نکنه ..ولی اینکه من این ماجرا رو از کسی دیگه شنیدم ناراحت شدم ..بلا ...

اخی چقدر حال مادرشوهرت بد الان باید پیش عروس و داماد و بچه ها خجالت زده باشه با اینکه خودش تقصیری نداره 

اخی چقدر حال مادرشوهرت بد الان باید پیش عروس و داماد و بچه ها خجالت زده باشه با اینکه خودش تقصیری ند ...

متاسفانه پدر شوهرم دو بار دیگه وقتی بچه هاشون کوچک بودن بهش خیانت کرده بود ... خیلی سخته من یه پیام پاک شده از همسرم دیدم سه روز دستام می‌لرزید ... میترسم شوهرم هم راه باباشو‌ بره