2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گوگل تا قسمت ۳ دوبله فارسی بقیه زیر نویس

اتفاقا من که شروع کردم ببینم دوبله نیومده بود هنوز 

بعد با صدای خودشون که دیدم،کم کم دوبله ها انجام شد

ولی بازم زیر نویس دیدم چون صدای خودشون جذاب تره

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
سایتش چی بود اسمش

برو گوگل بزن بازی مرکب ۲

میاره همشو

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
برو گوگل بزن بازی مرکب ۲میاره همشو

ممنون

اخه قبلا دیدم 

حتما جدیدش اومده ک من ندیدم

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
ممنوناخه قبلا دیدم حتما جدیدش اومده ک من ندیدم

عزیزم بازی مرکب ۶روزه اومده😬

عزیزم بازی مرکب ۶روزه اومده😬

اره درسته اون ی سریال دیگه بود ک من دیدم

سپاس

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
اره درسته اون ی سریال دیگه بود ک من دیدمسپاس

خوش بحالت که تازه میخوای ببینیش

کاش منم هنوز ندیده بودمش تازه میخواستم از اول ببینم واقعا قشنگه

زبان اصلی ببین تا قشنگ هیجانش بره تو خونِت😃

خوش بحالت که تازه میخوای ببینیشکاش منم هنوز ندیده بودمش تازه میخواستم از اول ببینم واقعا قشنگهزبان ا ...

اینقد جذابه ینی؟

اینقد جذابه ینی؟

مگه فصل ۱ رو ندیدی؟

کلا نمیدونی درباره چیه؟

اره واقعا جذابه همون یکشو من بالای ۵بار دیدم

چون ژانر بازی و بقا برام جذابه

فصل ۲ هم ۶ دی اومد

تا اومد تو گوگل من ۷قسمتشو باهم دیدم واقعا جذاب و نفس گیره