2777
2789
مگه فصل ۱ رو ندیدی؟کلا نمیدونی درباره چیه؟اره واقعا جذابه همون یکشو من بالای ۵بار دیدمچون ژانر بازی ...

چرا دیگه فصل ۱دیدم پس

همون ک دعوت براشون میاد برن بازی کنن دیگه

بازی روببازن کشته میشن دیگه؟؟

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉

ترسناکه آیا؟

یادمه پارسال این موقع ها کاسبی خراب بود و بعضی وقتا میرفتم اسنپ یه روز یه دختره به مقصد بالای پارک ساعی سوار ماشین شد و انقدر ترافیک بود بجا بهشتی انداختم آژانتین و از کوچه پس کوچه میانبر زدم دختره گوشی و گذاشت دم گوشش گفت مامان به داداشی بگو من اسپره فلفل و چاقوش رو برداشتما😁🤣پشت اکثر عکس‌ها از میز غذا، یک نفری روبرو نشسته که مث سگ گشنه است و منتظره😂این سرما خوردگیا که دماغت کیپ میشه، نه می تونی بکشی بالا نه می تونی بکشی پایین، بعد دستم می کنی تو دماغ تا پیشونی می بری توش هیچی گیر نمیاد. اینا سرماخوردگی نیست اینا سرطانه🤣🤣🤣‏آدم باید به بچه‌ش علاوه بر "نه" گفتنجنبه "نه" شنیدن هم یاد بدهمثلاً من بلد  اگه یاد بگیری چیزی‌رو که قطعی نشده‌ به کسی نگی، پنجاه درصدِ مشکلاتت حل میشه،اگه موفقیتت هم جار نزنی و واسه هیچی از قبل ذوق نکنی، بقیه مشکلاتت.🫡

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا دیگه فصل ۱دیدم پسهمون ک دعوت براشون میاد برن بازی کنن دیگهبازی روببازن کشته میشن دیگه؟؟

اره حالا بازیکن ۴۵۶ دوباره میره تو بازیا 

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
اره حالا بازیکن ۴۵۶ دوباره میره تو بازیا

سه چهار سال پیش دیدم

الان ۲اومده درسته؟

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
سه چهار سال پیش دیدمالان ۲اومده درسته؟

اره ۲۰۲۱ اومده بود

حالا ۲۰۲۵ اومد

۷قسمته

میگن بقیش به زودی میاد نمیدونم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری