2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بر عکس ما اقایون دختر کم سن تر از خودمون میپسندیم

به نظرم واسه اینه که اقایون بیشتر دوست دارن کنترل رابطه رو دستشون بگیرن و اگه دختر سنش کم تر باشه مطیع تر و طبق خواستشون رفتار میکنه هرچند که همیشه این قانون به درستی اتفاق نمی افته

به نظرم واسه اینه که اقایون بیشتر دوست دارن کنترل رابطه رو دستشون بگیرن و اگه دختر سنش کم تر باشه مط ...

اقایون چون شاید تجربه ی بودن با دختر کم سن رو نداشتن از همون اول یا چون براشون فیزیک دختر مهمه پوست صاف و جوونتر..

اقایون چون شاید تجربه ی بودن با دختر کم سن رو نداشتن از همون اول یا چون براشون فیزیک دختر مهمه پوست ...

والا دلیل علمیش رو نمیدونم بیشتر چیزایی که دیدم بر همین اساس بودن 

طبیعت جالبی هستش 

من کلا سن بالا میپسندم ولی دوستم از خودش کوچیک تر دوست داره 

والا دلیل علمیش رو نمیدونم بیشتر چیزایی که دیدم بر همین اساس بودن طبیعت جالبی هستش من کلا سن بالا می ...

در عین جالبی یه کم بی رحمه.. آخه منه پسر که ۱۶ سالم بود چرا اینهمه نیاز جنسی باید داشته باشم الان ۲۹ سالمه شرایط ازدواج دارم ولی حصلشو ندارم میخام  یه مدت تنها باشم همه ریختن سرم ازدواج کن 😑💔

در عین جالبی یه کم بی رحمه.. آخه منه پسر که ۱۶ سالم بود چرا اینهمه نیاز جنسی باید داشته باشم الان ۲۹ ...

خودت میگی دیگه.. هموطور که دخترا تو جوونی تر و تازه ان پسرا هم اینطوری ان و وقتی با حقیقت های شکننده اشنا بشن یکم تغییر میکنن عیبی نداره 

نظرات بقیه رو بلاک کن چون اگه به حرف خانواده یا مردن بخوای ازدواج کنی به حرف همونا هم طلاق میگیرین.. تلخه ولی حقیقته 

اول باید خودت رو محکم تر کنی تا بتونی یه خانواده رو نگه داری