2777
2789
عنوان

معجزه ختمو نذر بهتر ازین رو سراغ ندارم معجزه حقیقی

| مشاهده متن کامل بحث + 1300322 بازدید | 18127 پست

سلام 

برای بار چندمه دارم چله ی زیارت عاشورا میگیرم هر بار هدیه میکنم به یکی از اماما 

ولی هر بار به اواسطش که میرسم چله میکشنه و طور عجیبی یه روز فراموش میکنم که بخونمش 

همین الان یهو یادم افتاد که دیروز نخوندم خیلی حالم بد شد از این فراموشی 😔😔😔😔😔😔😔

کسی میدونه چرا اینطوری میشه ؟ یعنی این فراموشی نشونه اس؟

مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من قبلا توی همین تاپیک لیست چله و ذکر و نماز و نذر و کارایی که انجام دادم نوشتم قطعا باورش سخته ولی ...

خب اگه صلوات و استغفارم نتونه به فریاد کسایی ک مشکلات ماورایی دارن برسه ،پس باید چه کرد ؟؟

باید منتظر معجزه خدا موند

کاش بدونی باحرفات چقدددر میتونی کسیو ناامید و دلسرد بکنی ،ناامیدیم گناه کبیرست ،شاید گره کارت بخاطر اینه که باز نمیشه،اقای بهجت گفتن استغفار کلیدیه که هرررقفلیو باز میکنه،محاله کسی با جون و دل پیوسته ادامه بده و گشایشی نبینه ،حتی وقتی زیارت عاشورا رو با صد لعنو و صد سلام بخونیم ،تعداد دفعاتی که نام مبارک اربابو میاریم ابجدش میشه ارشاد ،ینی اگ کسی مستقیم حاجت نگیره ارشاد و راهنمایی میشه به سمت مسیر درست ،،تو همین شب ارزوها خدارو قسم میدم به ابروی امام علی ع و امام زمان عج گره از کار همه کسایی ک خ وقته تلاش میکنن اما حاجت نمیگیرن باز بکنه الخصوص بچه های این تاپیک

کاش بدونی باحرفات چقدددر میتونی کسیو ناامید و دلسرد بکنی ،ناامیدیم گناه کبیرست ،شاید گره کارت بخاطر ...

اون وقت قضاوت كردن ديگران گناه كبيره نيست؟؟؟؟؟

آدم خيلى بايد نابالغ باشه با دونستن حقيقت نااميد بشه

خدا به آدم عقل داده براى همين موارد 

مگه مردم توى رويا زندگى ميكنن؟ كه قرار باشه حقيقتو بدونن نااميد شن؟

گناه کبیره رو شما میکنی که من نوشتم باید منتظر معجزه موند شما معجزه رو مساوی با ناامیدی میدونی

بهتره کمی بیشتر درباره کلمه معجزه تحقیق کنید

در ضمن شما پرسیدی علامه هایی که بهشون مراجعه کردم چی گفتن منم حرف اونا رو به شما انتقال دادم

پس اون عالم هایی که چشم برزخی داشتن ‌و کلی تحقیق و مطالعه در زمینه دین و خداشناسی داشتن عقلشون نرسیده که به من گفتن فقط خدا باید بخواد و فقط معجزه باید بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اونها هم گناه کبیره مرتکب شدن؟؟؟؟؟

پس شما مدعی هستی از اونها بیشتر میدونی؟

عجب!

سعی کنید بیخودی جو خاص به خودتون ندید و حقیقت رو بپذیرید و کمتر دیگران رو قضاوت کنید چون قضاوت دیگران مساویست با بی برو برگرد تجربه کردن شرایط همون شخص

منم نیومدم اینجا برای خودم شعار بدم کسی ریپلای کرده چیزی پرسیده حقیقتو بهش گفتم

فکر میکنم بیخودی امیدوار کردن دیگران و دروغ گفتن گناه بشدت بزرگتری باشه تا گفتن حقیقت

کسی هم که بخواد با خوندن کامنت دست از توکل برداره در واقع دنبال بهونه بوده وگرنه کسی که از اعماق وجودش توکل کرده باشه اصلا به حرف دیگران اهمیت نمیده

در انتها باید بگم شما رو نمیبخشم بخاطر برداشت اشتباه و صحبتهای عجیبت

واقعا متأسف هستم برای کسانی که میان توی این تاپیک معنوی ولی هنوز بلد نیستن دیگران رو قضاوت نکنن

✨ Fear the one who does not fear God✨
اون وقت قضاوت كردن ديگران گناه كبيره نيست؟؟؟؟؟آدم خيلى بايد نابالغ باشه با دونستن حقيقت نااميد بشهخد ...

ولی کاش تاسفو اون لحظه که داشتی مینوشتی ۱۵ بار ختم ۱۲۴هزار صلواتو برداشتیو حاجت نگرفتی،به حال خودت میخوردی !گفتن این تجربه تلخ چه عایده ای میتونه داشته باشه؟؟اتفاقا خیلیامون ایمانمون سسته و شاید از سایر توسل ها ناامیدیم باهزار ارزو اومدیم تو این تاپیک اونوقت این کامنتو بخونیم چه حالی میشیم خب؟!من هیچ جوی به خودم ندادم کاش کمی اداب معاشرت بلد بودی !!!

خیر من از علما و مراجع بیشتر نمیدونم ،ولی اینکه بیای یه جمله از وسط هزارتا جمله شخصی استخراج بکنی درسته ک حقیقته اما هیچوقت اصل مطلب نیست ،معلومه که هرررچیزیو باید خدا بخواد ،کجای حرف من مغایر این جمله بود ک برای خودت ۲۰۰ خط تایپ کردی؟!!

بزرگی میگن دعا تقدیر رو تغییر میده ،ینی نشینین بگین باید خدا بخواد ...بعد هم ما مکلف به انجام وظیفه هستیم نه حصول نتیجه !!

ولی کاش تاسفو اون لحظه که داشتی مینوشتی ۱۵ بار ختم ۱۲۴هزار صلواتو برداشتیو حاجت نگرفتی،به حال خودت م ...

آداب معاشرت؟ 😅

خوبی؟

تو سواد داری؟

اگر کامنتا رو کامل میخوندی میفهمیدی همه میان میپرسن و ریپلای میکنن یکیش خودت که خانم آیا نتیجه گرفتی یا نه؟

من همینجوری یهو برای خودم نپریدم وسط تاپیک دو سال پیش و اون جملاتو بنویسم در جواب ریپلای و سوال دیگران نوشتم

یکیش خوده تو که ریپلایم کردی سوال پرسیدی جواب ندادم درخواست دوستی فرستادی نپذیرفتم

اومدم جواب کامنتتو دادم طلبکار شدی

الان تو مشکلت چیه؟

تو چرا بهت برخورده من حقیقتو نوشتم

وقتی توان شنیدن حقیقتو نداری سوال نپرس

وقتی انقدر ضعیفی که با خوندن کامنتایی که از ختم جواب نگرفتن انقدر داغون میشی ایمانتو قوی تر کن

من یه جمله از وسط هزاران جمله اون علما تحویلت دادم؟؟؟؟چیزی که گفتن رو گفتم

گفتن خدا باید بخواد

این باره دومیه که قضاوتم کردی

یکباره دیگه قضاوتم کنی یکباره دیگه ریپلایم کنی

مزاحمت ایجاد کنی هی درخواست دوستی بفرستی واگذارت میکنم به خوده امام زمان دیگه خود دانی 

هنوز انقدر ناپخته ای که نمیدونی همه مسائل دنیا رو خدا باید بخواد تا بشه ختم و حاجت که جای خود داره

برات متأسفم که جمله خدا باید بخواد و خدا باید معجزه کنه انقدر بهت فشار آورده تو دیگه کی هستی

در مورد جمله آخرت که نوشتی نشینین بگین خدا باید بخواد

اگر من برای حاجتم تلاشی نکردم و نشستم گفتم خدا باید بخواد که امیدوارم خوده امام زمان جوابتو بهت بده که انقدر فاقد درک و شعور هستی که فقط قضاوت کردن دیگران رو یاد گرفتی

✨ Fear the one who does not fear God✨