2777
2789
عنوان

واقعا از الان خرید عید میکنید زود نیست❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 40 پست

من ماه پیش خریدم ، تو بازار هست کافیه بگردی ....بااون تنوع همیشه نیس چون بیشترشون زمستونی ان ولی درکل همونها ک عید میخواد بیاد الان هم با تعدادکمترو قیمت بهتر هست 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هرچند الان مانتو نیست چطوری میخرن؟🤣اینترنتی که ریسکه هیچی ،بازار تمام لباس گرمه

اره دیگه منم میگم الان مانتو اینا نیستش تازه دم عیدم مانتوهای قشنگ نمیارن اصلا

- خودت‌ باش؛ جهان‌ اصالت‌ را مےستاید!✨️

اتفاقا الان داشتم انلاین شاپ هارونگاه میکردم چندمدل زیرنظربگیرم کم کم تهیه کنم بااین وضع اقتصادی مابچه نداریم ولی باورکن اسی من امسال هیچی نگرفتم پالتووبوت وهرچی داشتم مال دوسال پیش فقط امسال شوهرم چنددست لباس گرفت واسه عیدنوبت منه

گاهی انسانم آرزوست

من پایان تابستون توی اف های فروشگاه ها کامل خرید میکنم 

دقیقا یک سوم قیمت برام تموم میشه،  خصوصا برند ها 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
من ماه پیش خریدم ، تو بازار هست کافیه بگردی ....بااون تنوع همیشه نیس چون بیشترشون زمستونی ان ولی درک ...

اره دم عیدم لباسای قشنگ نمیارن اصلا من فقط یه شلوار میخواستم یه سری لباس تو خونه ای اونم باید برم بگیرم تا قبل اسفند

اتفاقا الان داشتم انلاین شاپ هارونگاه میکردم چندمدل زیرنظربگیرم کم کم تهیه کنم بااین وضع اقتصادی ماب ...

آخی عزیزم میدونم واقعا قیمتای مغازه ها و انلاین شاپ ها هم خیلی نجومی منم اصلا نگرفتم فقط یه دورس گرفتم همین بقیه لباسامم برای سال پیشه یه کتونی هم شوهرم چندروز پیش گرفت واسم

برای عید بگیر عزیزم مبارکت باشه به خوشی بپوشی🤍

من پایان تابستون توی اف های فروشگاه ها کامل خرید میکنم دقیقا یک سوم قیمت برام تموم میشه، خصوصا برند ...

چه برندهایی عزیزم؟