من ماه پیش خریدم ، تو بازار هست کافیه بگردی ....بااون تنوع همیشه نیس چون بیشترشون زمستونی ان ولی درکل همونها ک عید میخواد بیاد الان هم با تعدادکمترو قیمت بهتر هست
سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
اتفاقا الان داشتم انلاین شاپ هارونگاه میکردم چندمدل زیرنظربگیرم کم کم تهیه کنم بااین وضع اقتصادی مابچه نداریم ولی باورکن اسی من امسال هیچی نگرفتم پالتووبوت وهرچی داشتم مال دوسال پیش فقط امسال شوهرم چنددست لباس گرفت واسه عیدنوبت منه
اتفاقا الان داشتم انلاین شاپ هارونگاه میکردم چندمدل زیرنظربگیرم کم کم تهیه کنم بااین وضع اقتصادی ماب ...
آخی عزیزم میدونم واقعا قیمتای مغازه ها و انلاین شاپ ها هم خیلی نجومی منم اصلا نگرفتم فقط یه دورس گرفتم همین بقیه لباسامم برای سال پیشه یه کتونی هم شوهرم چندروز پیش گرفت واسم