2777
2789
عنوان

جمله ای که باعث شد کتک بخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 48 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا خب وقتی دیدی دفعه اول طرف زده تو پرت چرا باز گفتی بیا غذا ببر برا شوهرت

آخه منظور خاصی هم نداشتم گفتم اگه الان نگم دوباره یه چیزی میگن و حرف پشتم درمیارن 

میگفتی بدبخت شوهرت با این زبونت چطوری تحملت میکنه 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

حالا سوال اولت که مشکلی نداشته،ولی وقتی دیدی حساسه چرا بهش گفتی بیاد غذا ببره،یعنی خودش عقلش نمی‌کشه از خونه مامانش غذا ببره شما باید بگی؟😐

شاید یه جریاناتی هست که شما ازش بی اطلاعی

انسانیت زیباترین دینِ دنیاست💎

وقتی خوشش نمیاد چرا هعی اسم شوهرشو میاری خب اون روانیه! شما که نیستی

در ضمن خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند اینو همیشه یادت باشه گلم 

نمیخاد انقدر به اسم سادگی خوب باشی 

نه این سادگی هست نه خوب بودن 

بلکه حماقته 

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاتر‌می‌نویسم-!پس‌اگرمخالف‌بودی‌وحرصت‌گرفت؛ سعی‌نکن‌جواب‌بدی‌یا‌توهین‌کنی‌ چون‌جوابتو‌نمیدم‌. درضمن‌لطفا‌ حرصت‌روسرکاربریم ‌باتگ‌کردن‌الکی‌نی‌نی‌یار‌خالی‌نکن-_-‌‌باتچکر

بنظرم وقتی دیدی انقد روانیه اصلا حرف نمیزدی

چیکار داری ک دلسوزی میکنی برا شوهرش

درس بشه برات بعد این

نهایتا میشد بگی غذا مونده هرکار میخاین بکنین 

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

آخه منظور خاصی هم نداشتم گفتم اگه الان نگم دوباره یه چیزی میگن و حرف پشتم درمیارن

تو سالمی عزیزم 

کار استباهی ام نکردی 

ولی وقتی میبینی اونا بیمارن 

دنبال دشمن فرضی ان باید بخاطر شان خودتم که شده خیلی رعایت کنی

گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین (ع) /خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین (ع) 

اقا اگه اینایی که گفتی مو به مو درست باشه خانواده ای روانین ولی خوب تو چرا خواستی واسه شوهر اون روانی  بعد اون برخورد اولش غذا بزاری ببره عقل نداری مگه دختر

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم

احتمالا خاک بر سرها باهم دعوا کرده بودن زن و شوهر و زنه با قهر اومده بود خونه مامانش. دلش پر بود از دست اون سر تو خالی کرد . 

واقعا شوهر بیشعوری داری . دلم سوخت برات 

خواهرشوهرت احتمالا دلش از شوهرش پر بوده ولی شوهرت چرا تو رو زده چیز بدی نگفتی که

والا نمیدونم فکر کرده منظور خاصی داشتم

من خواستم فقط یذره به فکرشون باشم که دیدم نه غلط بزرگی کردم

وا چکار با شوهرِ نکبت  اون داری؟من اگه چنین حرفهایی رو بزنم،مادرشوهر و خواهرشوهر و پدرشوهره قورتم میدن.شوهرم قطعا طلاقمو میده.بیکاری آخه بنده خدا؟من با شوهرای خواهرشوهرام فقط سلام و تمام.چون خرف و حدیث میشه.البته همسن و سالیم اما میدونم که شوهر و خانواده ی شوهر رو این مسائل حساس ان

احتمالا خاک بر سرها باهم دعوا کرده بودن زن و شوهر و زنه با قهر اومده بود خونه مامانش. دلش پر بود از ...

نمیدونم شاید واقعا دعوا کرده بودن 

واقعا زندگیم داره به آتیش کشیده میشه😢