2777
2789
عنوان

جمله ای که باعث شد کتک بخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 48 پست
ببین قربونت برم مردا رو نمیشناسی؟من ده ساله ازدواج کردم،یکبار وقتی داشتیم آماده میشدیم بریم خونه ماد ...

مرسی بابت همدردی تون ❤️

بله میشد گفت تقریبا تازه واردم 

تازه ۲ ساله ازدواج کردیم

مرسی بابت همدردی تون ❤️بله میشد گفت تقریبا تازه واردم تازه ۲ ساله ازدواج کردیم

دورت بگردم .درست میشه.عیب نداره برات یه تجربه شد.امشبم میگذره میره و حل میشه.الان شوهرتم پشیمونه من میدونم.بیشتر حواستو جمع کن.اصلا اسم شوهر اون نکبتو نیار.پوشش و کلامتم بیشتر مراقب باش.امیدوارم همین الان شوهرت بیاد از دلت دربیاره.پنج تا صلوات میفرستم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دورت بگردم .درست میشه.عیب نداره برات یه تجربه شد.امشبم میگذره میره و حل میشه.الان شوهرتم پشیمونه من ...

قربونت برم عزیزم مرسی❤️

امیدوارم بیاد و از دلم دراره چون خیلی عصبی هست و کلا مشکل داره و دست خودش نیست مگرنه من اصلا اگه دوستش نداشتم بهش اهمیت نمی‌دادم

اونم منو دوست داره ولی بعضی وقتا خیلی عوض میشه

بازم مرسی عزیزم 

مرسی بابت همدردی هاتون دوستان 

امیدوارم شوهرم بیاد و از دلم دربیاره 

چون من دوستش دارم و اون گاهیی اوقات کلا دیوونه میشه و روانی ولی خب وقتی عشق که این وسط باشه نمیشه کاریش کرد مگرنه اونم من رو دوست داره ولی بعضی وقتا عصبی میشه و دیگه حتی خودشو هم نمیشناسه فقط باید خانوادش رو تحمل کرد

مرسی بابت همدلی عزیزان❤️