2777
2789
تا چند وقت پیش نه ولی یه سری حرف و حدیثا پیش اومد که فهمیدم حتی به بچم که از رگ و ریشه خودشونه حسادت ...

اگ حسادت کنن ک بهتر 

من خانواده شوهرم نه ولی تو خانواده خودمون چند نفر میدونم بهم حسادت میکنن همش یکارایی میکنم ک بیشتر حسادت کنن و بسوزن 😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگ حسادت کنن ک بهتر من خانواده شوهرم نه ولی تو خانواده خودمون چند نفر میدونم بهم حسادت میکنن همش یکا ...

اشتباه میکنی 

حسادت دشمن ارامشه هم برای فرد حسود هم کسی که مورد حسده 

اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏                                                     گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

نه اینکه بخوام پنهان کنم‌ برای توضیح دادنش دلیلی نمیبینم نه واقعا برام مهمه بقیه کجا میرن میگن یا نمی گن و ... و متقابلا به نظرم لزومی نداره تعریف کنم البته مادرشوهر من نانتنی شایدم رابطمون بیش از حد رسمیه 

ما هم تو یه ساختمونیم قبل تر هیچ حرفی رو منتقل نمیکرد حتی یه بار سقط داشتم نذاشتیم بفهمن دخترم که به ...

الهی بگردم🥺

چندساله اونجایید خواهر ؟

من یکساله و نیمه ازدواج کردم پیر شدم دیگه

کاش معجزه شه ازینجا بلند شیم راحت شم از دستشون 

مسن هستن عمق فاجعه رو ببین دیگه چه نوع افکار و رفتار و دردسری دارن!

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱 

نه همینجوری میگیم دیگه

پس اگه احساس خوبی داری از گفتنش دیگه چرا از بقیه میپرسی؟ اگه میدونی اوکی هستی به حرف بقیه کار نداشته باش. هر کسی تجربه خودشو میگه الزاما ممکنه درست نباشه و برای شما کاربردی نداشته باشه.

اگ حسادت کنن ک بهتر من خانواده شوهرم نه ولی تو خانواده خودمون چند نفر میدونم بهم حسادت میکنن همش یکا ...

عزیزجان، خیلی کم تجربه هستی، نصایح افرادی که تجربه دارهستن گوش بده

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
الهی بگردم🥺چندساله اونجایید خواهر ؟من یکساله و نیمه ازدواج کردم پیر شدم دیگهکاش معجزه شه ازینجا بلن ...

۱۴ ساله، خانواده ی همسرم آدمای خوبی ان ولی یه جا نشستن با هر کدوم از اقوام دردسر داره منم خیلی دوست دارم مستقل بشیم حتی خونه هم خریدیم ولی سه ساله که هر سال میخوایم بریم ولی انگار طلسم شده قسمت نمیشه از اینجا بریم حقیقتا منم خیلی خسته شدم

من به کسی چیزی نمی گم . به چند دلیل

اول اینکه شاید یکی تو دلش حسرت بخوره

دوم اینکه به چشم زخم اعتقاد دارم شدید

سوم اینکه وقتی همه چیز رو برای هرکسی تعریف کنم در واقع بهش اجازه دادم در مورد کارها و تصمیمات و در کل زندگی من اظهار نظر کنه که این رو نمی پسندم و در نهایت با زیست در سکوت خبری راه دخالت آدم ها در زندگی شخصی خودم رو می بندم .