2777
2789
حالا بگذار بگه، دلش بااین خوششماچیزی نگو، آرامشت بیشتره، بعداهم باخودت نمیگی کاش فلان کارنمیگفتم. فل ...

بعد من برگشتم گفتم عمه یبار اومدن خاستگاری بایدم گل گرون میگرفتن 

واسه من چهار بار گل خریدن یبار وقتی اومدن ک همینجوری صحبت کنیم آشنا بشیم یبار وقتی خانواده هامون آشنا بشن یسری هم خاستگاری رسمی یسری هم جشن بله برون که رسمه گل و گلدون میارن 

واقعا هم این کارو کرده بودنا همه گل هامم خشگل و بزرگ 

بعد دیگه ساکت شد😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بعد من برگشتم گفتم عمه یبار اومدن خاستگاری بایدم گل گرون میگرفتن واسه من چهار بار گل خریدن یبار وقتی ...

بابا چرا جواب میدی، دخترخوب، بزرگترازتو، احترامش نگه دار

😅😅😅😅

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
طبیعیه خب .آدم با خونواده خودش راحت تره .اما تو فکر کن به این که خیلیا آنقدر مشکل دارن که اصلا نمیتو ...

ولی وقتی بهت خوش نگذره چی؟ آخه من یک آدم‌درونگرام. کلا مسافرت رفتن و خیلی حوصله ندارم. از طرفی هم بعضی لوس بازی ها رو میبینم که اصلا مطابق سلیقه ام نیست. یک وقتهایی با خودم میگم شاید من خیلی آدم بدی هستم. عذاب وجدان میگیرم. 

بابا چرا جواب میدی، دخترخوب، بزرگترازتو، احترامش نگه دار😅😅😅😅

حال میده😂 بعد اگ من چیزی نگم فکر میکنن زندگی دختر اون بهتره و اون شوهرش بهتره و شانسش بیشتره 😕 چون همسن بودیم و تو یه سال ازدواج کردیم حس میکنم مقایسه میشیم 

کار بدی کردی

من بودم می گفتم دست شون درد نکنه

معلومه آقا داماد خیلی خاطر عروس خانم رو میخواد

انشاءالله خوشبخت بشند

مراسم ما تموم شده

حالا اون ها  در اوج هیجان این اتفاق خوش هستند 

چرا زهرشون کنیم ؟

با فامیل خودمون در یک تیم هستیم . باید تلاش کنیم تا مراسم شون نوش شون بشه .

تو اقوام ما هر کس عروس یا دوماد بشه ،  از همه چیز شون تعریف می کنیم تا براشون خاطره خوش بشه . احساس کمبود نداریم که خودمون رو با تازه عروس و داماد مقایسه کنیم بعد بخواهیم سریع بگیم 

ما بهتر بودیم !!!     

کار بدی کردیمن بودم می گفتم دست شون درد نکنهمعلومه آقا داماد خیلی خاطر عروس خانم رو میخوادانشاءالله ...

تو یه ماه ازدواج کردیم و الان یک سال از ازدواج هردومون میگذره

تو یه ماه ازدواج کردیم و الان یک سال از ازدواج هردومون میگذره

باشه . دلیل نمیشه . اگر خودت رو با کسی مقایسه کنی و سریع جواب بدی من فلان جور ...

یعنی خود تحقیری پنهان داری 

با متانت باش

البته شما کم تجربه هستی و با این مفاهیم رفتاری هنوز کامل آشنا نیستی

کم کم انشاءالله بیشتر یاد میگیری