2777
2789
اینم هست ولی خب جواب داره اگ یوقت گفتن میتونید بگید زندگی خودمونو جوری ک دوست داریم میچرخونیم

چراباید، بااین نوع حرف زدن دشمن تراشی کنیم؟ پس، چیزی نگیم، بهتره، عادی زندگی کن

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
اینم هست ولی خب جواب داره اگ یوقت گفتن میتونید بگید زندگی خودمونو جوری ک دوست داریم میچرخونیم

ببین مطمینم از من حاضرجواب تر نیستی 

من به حاضر جوابی معروف هم تو فامیل خودم هم خانواده شوهرم 

ولی دوستانه و بعد از ۱۰ سال تحربه زندگی مشترک بهت میگم

سکوت کن در مورد بیشتر چیزا سکوت کن نذار بفهمن نذار بدونن خودتو تو چشم نیار 

اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏                                                     گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از چشم زخم نمیترسی؟

اونقدراهم خودمو ب چشم نمیارم ولی انگار ک با من رقابت داشته باشن و حسادت کنن اینجورین 

همش اونا پز میدن منم یکاری میکنم دهنشون بسته میشه چون زندگی من از همشون بهتره ولی نمیخوان قبول کنن😕

۱۴ ساله، خانواده ی همسرم آدمای خوبی ان ولی یه جا نشستن با هر کدوم از اقوام دردسر داره منم خیلی دوست ...

انشالله سال جدید بتونید جابه جا شید بخدا زندگی ازین رو به اون رو میشه 

من تو این یکسال و نیم فقط ۷ روزش معنی زندگی کردنو فهمیدم فقط ۷ روزی که کربلا بودن 

من تا آخر عمر باید تحملشون کنم 😔 مسئولیتشون رو دوش شوهرمه

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱 

سختتون نیست با مادر شوهر میرین سفر؟

اولاش سختم بود .و قر میزدم و غیبتش میکردم .تا این که خوابی دیدم که به نظرم تعبیرش این بود که من هرچی دارم از دعای همین زن دارم .

زن خوبیه شاده و خوش مسافرته .

اصلا هم از اونایی نیست حسادت کنند به عروسشون و اذیت کنند.هر چی مسافرت هم با اون رفتن خوش گذشته .خداییش .

من شوهرم وقتی منو گرفت هیچی نداشت .

ولی با این حال همیشه به مامانش کمک میکرد از خودش میزد که به مادرش کمک کنه .با این که نه پدر داشت نه پشتیبان مالی از صفر خودش رو بالا کشید الان خداروشکر هم خونه داره هم ماشین هم شغل خوب هم بچه سالم داریم .

شاید از دعای همین مادرشه .

من راضی هستم زندگیم خوب باشه مشکلی نداشته باشیم اگه مسافرت رفتیم اون رو هم ببریم .

الان شوهرم کبدش چرب شده گرید ۳خیلی خطرناک .من هیچ چیزی بیشتر از این مهم نیست برام که شوهر و بچم سالم باشند با هم بریم مسافرت خب مامانش هم باشه فقط مشکلی نباشه که ناراحتش باشیم

من خانواده همسرم واقعا خیلی خوبن یعنی از همون روز اول کوچیک ترین دخالتی نداشتن ولی در کل خودم اهل تعریف کردن نیستم حتی برای خانواده خودم 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ
اونقدراهم خودمو ب چشم نمیارم ولی انگار ک با من رقابت داشته باشن و حسادت کنن اینجورین همش اونا پز مید ...

دیدی داری بهشون پز میدی! نکن این کارو دکتر هلاکویی میگه همیشه بذار آدم ها فک کنن تو از اونا بدبختری. تا به زندگیت آسیب نزنن

اونقدراهم خودمو ب چشم نمیارم ولی انگار ک با من رقابت داشته باشن و حسادت کنن اینجورین همش اونا پز مید ...

بگذار ندونن زندگیت ،ازهمه بهتره، چرامیکذاری، آه وحسرت کسی پشتت باشه

اینقدرجشم تو زندکی اثر داره

یک املت خوردی، نگذاربفهمن چی خوردی

خیلی سنت کم، گوش بده به حرف ماها

اولاش سختم بود .و قر میزدم و غیبتش میکردم .تا این که خوابی دیدم که به نظرم تعبیرش این بود که من هرچی ...

آهان اگه اینجوریه که خیلی هم عالی آخه ما وقتی میخواهیم بریم مسافرت همه خاندان شوهر هم میخوان همون تایم با ما همونجایی که میخواهیم بریم بیان سفر. ادم های بدی نیستن ولی من واقعا بهم خوش نمیگذره نمیدونم چرا

اتفاقا هرکس به من پز بده ، بهش میگم مبارک باشه ، با تندرستی . آفرین ! چقدر شما خوبی و ....

باز از خودم حرفی نمی زنم . بذار فکر کنند از همه بهتر هستند  ! چه اشکالی داره ! خوشحال باشند و احساس رضایت کنند !

من به قدری از درون ، حس کفایت و اصالت دارم که اصلا نیاز ندارم خودم رو به کسی اثبات کنم .

مهم خودمون هستیم . من و همسرم ! 

اینکه هدف درست داشته باشیم و  براش تلاش کنیم و سبک زندگی خودمون رو داشته باشیم    

آهان اگه اینجوریه که خیلی هم عالی آخه ما وقتی میخواهیم بریم مسافرت همه خاندان شوهر هم میخوان همون تا ...

طبیعیه خب .آدم با خونواده خودش راحت تره .اما تو فکر کن به این که خیلیا آنقدر مشکل دارن که اصلا نمیتونن برن مسافرت .

نه این که مشکل مالی باشها .

عمه من از اون خیلی پولدارها که هیچ مشکل مال ندارن .قسم میخورد ما یه مشهد تا حالا با شوهرم نرفتیم دوتایی آنقدر زندگیشون سرد و بی روحه

بگذار ندونن زندگیت ،ازهمه بهتره، چرامیکذاری، آه وحسرت کسی پشتت باشهاینقدرجشم تو زندکی اثر دارهیک امل ...

اخه یکی از عمه هام خیلیی چسی میاد واسه دخترش نمیدونی ک 

مثلا یسری اومد گفت واسه خاستگاری دخترم ک اومدن واسش گل خریده بودن بزرررگ ۷ میلیون پولشو داده بودن اخه نمیدونم چجوری دلشون میاد ۷ میلیون پول بدن 

فقط هم بخاطر اینکه به بقیه بفهمونه ک ۷ میلیون بوده این حرفو زدااا

اخه یکی از عمه هام خیلیی چسی میاد واسه دخترش نمیدونی ک مثلا یسری اومد گفت واسه خاستگاری دخترم ک اومد ...

حالا بگذار بگه، دلش بااین خوش

شماچیزی نگو، آرامشت بیشتره، بعداهم باخودت نمیگی کاش فلان کارنمیگفتم. فلان حرف نمبزدم و...

اخه یکی از عمه هام خیلیی چسی میاد واسه دخترش نمیدونی ک مثلا یسری اومد گفت واسه خاستگاری دخترم ک اومد ...

منم نمیتونم پز خوبی های زندگیمو به کسی بدم .شده طرف اومده پیشم به دروغ پز داده .اما من هیچی نگفتم چون می‌دونم ته دلش خودش که می‌دونه حرفش پز بیهوده .چرا ناراحتش کنم