2777
2789

من دبیر هستم. یکی از همکارا، از دبیرای مطرح شهر بهم پیام داده نوشته که یکی از همکارانم ازم خواسته بهتون بگم به بچه‌ش نمره بدید چون اولین بارشون بوده دلم نیومد بهشون نه بگم

من دوس ندارم اینکارو بکنم چون هم مدیر ازم خواسته که نمره واقعی بدم هم اینکه حق بقیه ضایع میشه

پیامشم کامل برام باز نمیشه ببینم منظورش با کدوم دانش آموزه و در چه سطحی هست

چطور بهش یگم اینکارو نمیکنم ؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بگو خیلی دلم میخواست خواستتونو انجام بدم ولی من درقبال همه بچه هامسوولم ودوست ندارم حقی ناحق بشه بجای نمره بیشتربااون دانش آموزکارمیکنم تا نمره بیشتری بگیره

ومن درهیاهوی زندگی تورایافتم خدا✨️🧡✨️

خاله منم معلمه،یه سری که مجبورش کردن این کارو کنه به اندازه نمره ای که به اون دانش آموز داده بود به همه کلاس نمره اضافه کرد

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

والامنم  بعضا تو پرونده هام سفارش کنن. چیزی نمی گم ولی نادیده میگیرم. شما هم به نظرم واکنشی نشون نده ومار خودتو انجام بده و حق و ضایع نکن. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

بهش بگو من برای شما ارزش قایلم اما وجدان کاری من اجازه نمیده حق بقیه سوخت بشه انشالله اون بچه هم اراده کنه تلاششو بیشتر کنه تااخر سال وقت جبران فراوانه بگید خودتون دیگه اگاهید از شرایط که نمیشه

اصلا اینکارو نکن حق کل بچه ها ب گردنت میوفته من جاش باشم سین میکنم اما اصلا جوابش نمیدم یعنی کلا وارد بازیش نمیشم نادیدش میگیرم اونم میفهمه

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .