2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به حسام نواب صفوی چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1732 بازدید | 126 پست
اونو دیگه نمیدونم فقط اون خانمی که سرطان داشت شکایت کرد رو خبر دارم

فک میکنی چجوری پروانه وکالتشو که ابطال دائم شده رو بدست آورده؟ همون دوسال پیش رفته عضو وکلای ضد مرد.می شده تا با پاچه خواری وکالتشو بگیره تو نت هست عکسش از همون موقع تاحالا ازش بدم اومده بجای اینکه پشت مردم می‌بود رفته پاچه خواری یه عده رو کرده تا وکالتشو پس بگیره 

آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم تی وی پلاس برای تو مدرک معتبره ؟ اصلا میدونی چه شبکه مزخرفیه ؟ صمد پور رو صد در صد قبول دارم

نه دوست عزیز متاسفانه اسی درست میگه این آقا وکالتش خیلی وقته فعاله البته جز مرکز وکلاست با اینکه وکالتش ابطال دائم شده بود با پارتی بازی و پاچه خواری وکالتشو برگردوند اونم زمانی که پشت مردم رو تو حوادث دوسال پیش خالی کرد و رفت عضو وکلای ضد مرد.می شد

آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻

نه دوست عزیز متاسفانه اسی درست میگه این آقا وکالتش خیلی وقته فعاله البته جز مرکز وکلاست با اینکه وکا ...

عزیزم کانون وکلای دادگستری یه نهاد کاملا مستقله.  تمام حقوقی ها آرزوشون اینه ک آزمون کانون وکلا رو قبول بشن وپروانه  وکالت بگیرن . حسام نواب صفوی عضو کانون وکلا بود و پروانه وکالتش به طور دائم باطل شد . تمام 

مرکز وکلا یه نهاد تحت نظارت قوه قضائیه است خیلی هم بی اعتبار و بی ارزشه . ارزش یه وکیل به استقلال و بی طرفی اونه . ولی مرکز وکلا در واقع برای قوه قضاییه کار میکنه . ازمونش هم خیلی مزخرف و راحته و به راحتی همه قبول میشن . من آزمون کانون وکلا رو دیر فهمیدم وقت ثبت نامش گذشته بود  آزمون مرکز وکلا رو ثبت نام کردم و قبول شدم و همزمان آزمون سردفتری اسناد رسمی رو هم قبول شدم و رفتم سردفتری 

صفوی الان عضو مرکز وکلاست . ربطی هم ب پول و پارتی نداره شاید آزمون داده قبول شده ک البته برای کسی ک سالها وکیل بوده قبول شدن تو اون آزمون مسخره ، راحت از خوردن یه لیوان آبه . 

به تفاوتش دقت کن . کانون وکلا و مرکز وکلا

عزیزم کانون وکلای دادگستری یه نهاد کاملا مستقله. تمام حقوقی ها آرزوشون اینه ک آزمون کانون وکلا رو ق ...

نواب صفوی تو سال ۸۷ آزمون وکالت رو قبول شد تو تهران و سال ۹۳ وکیل شد قبلش کارآموز بوده تو اردیبهشت ۱۴۰۰ پی حواشیش که به جرم تهدید بوده وکالتش برای ۶ ماه تعلیق شد ولی وقتی دختره فوت کرد وکالتش ابطال دائم شد ولی خیلی ها میگفتن نواب صفوی با پارتی بازی وکالت ابطال شده اش رو برگردوند یه عده هم میگفتن مثل داداش دختره تو ی پستی کامنت گذاشته بود که اصلا وکیل نبوده جز مشاوران قوه قضاییه ۱۸۷ بوده

هان ؟؟ .کم منفور بود خدا لعنتش کنه

واقعا تازه ادعاش میشه من هوای مردم رو دارم

با اینکه صمدپور همون زمان بخاطره اینکه پشت مردم بود بازداشت شد