اعتقاد داشتی با یکبار استخاره تمام بود، چهار بار یعنی الکی بوده به حرف قران گوش نمیدی و هر چی دلت میخواد رو دوست داری انجام بدی. اگر اعتقاد داری صبر کن، یعنی چی خدایا منو بکش؟ کی چی بشه؟ همه این بحران رو دارن سعی کن به خودت مسلط باشی، اگر خیرت توش نباشه اونی هم که دوسش داری بیاد بعدا تو زندگیت پشیمان میشی، اینقد آدما رو بزرگ نکنین که مایه عذابتون بشه.
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
توکلت به خدا باشه، اعتقادتمون ضعیف شده یادمون باشه کافر هم باشیم باز خدا هوامونو داره، تو یه مقطعی فقط باید صبر کنی و برای چیزای دیگه تلاش کنی. خودتو بکش بالا فردا خراب کنی فقط خودت ضرر می کنی. یادت باشه همه آنچه که داره اتفاق می افته فقط تو ذهن توه، دنیا داره بی تفاوت از ماها راه خودش رو میره پس ذهنت رو مدیریت کن.