2777
2789
عنوان

خانما دارم گریه گردیده میکنم خواستگارم خواستگارم نمیخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 845 بازدید | 67 پست

دختر خوب از حرفام ناراحت نشو ازدواجم میکنی باید ی جا اولویتت خودت باشی

ایندتو به خاطر ی کراش نسوزون

اصلا از خواستگارتم خوشت نیونده درست

بشین امتحانتو بخون

به این فکر کن مشکل تو اینه یکی امروز داره با مرگ دست و پنجه نرم میکنه

اعتقاد داشتی با یکبار استخاره تمام بود، چهار بار یعنی الکی بوده به حرف قران گوش نمیدی و هر چی دلت میخواد رو دوست داری انجام بدی. اگر اعتقاد داری صبر کن، یعنی چی خدایا منو بکش؟ کی چی بشه؟ همه این بحران رو دارن سعی کن به خودت مسلط باشی، اگر خیرت توش نباشه اونی هم که دوسش داری بیاد بعدا تو زندگیت پشیمان میشی، اینقد آدما رو بزرگ نکنین که مایه عذابتون بشه.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دختر خوب از حرفام ناراحت نشو ازدواجم میکنی باید ی جا اولویتت خودت باشیایندتو به خاطر ی کراش نسوزوناص ...

آره امتحانم ناراحت اینم دارم زمانم هدر میدم برا آزمون نصیحتم کن 🥺 

منم ی زمانی دغدغم اینا بود الان میگم کاش وقتمو سرچیزای بهتر صرف میکردم بچسب به ایندت که کراشتم جلو ب ...

منظورت امتحانم؟ اره میدونم این روزا فقط خودت به داد خودت میرسی 

نمیتونی به یکی که آدم امنیه بگی واسطه بشه و غیر مستقیم تورو به اونی که میخوای معرفی کنه؟

باز این چه شورش است که در خلق عالم است ؟              این حسین کیست که عالم همه دیوانه اوست ؟
نمیتونی به یکی که آدم امنیه بگی واسطه بشه و غیر مستقیم تورو به اونی که میخوای معرفی کنه؟

نه الان اول امتحانم یکماه دیگه هست همه 0ی بستگی به امتحانم داره فقط ناراحت اینم زمانم داره با این خواستگار هدر میره برای زمانم و کنترل زمانم مشورت بده

آره صبر میکنم گفتم میکنم ولی استرسم زیاده

توکلت به خدا باشه، اعتقادتمون ضعیف شده یادمون باشه کافر هم باشیم باز خدا هوامونو داره، تو یه مقطعی فقط باید صبر کنی و برای چیزای دیگه تلاش کنی. خودتو بکش بالا فردا خراب کنی فقط خودت ضرر می کنی. یادت باشه همه آنچه که داره اتفاق می افته فقط تو ذهن توه، دنیا داره بی تفاوت از ماها راه خودش رو میره پس ذهنت رو مدیریت کن.

نه الان اول امتحانم یکماه دیگه هست همه 0ی بستگی به امتحانم داره فقط ناراحت اینم زمانم داره با این خو ...

یه مشاور هست آیدیشو میدم اگه میخوای باهاش صحبت کن

@yamahdi373

ادمینشه تو ایتا 

باز این چه شورش است که در خلق عالم است ؟              این حسین کیست که عالم همه دیوانه اوست ؟