2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به حسام نواب صفوی چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1745 بازدید | 126 پست
کجا گفته؟ والا تو هر مصاحبه ایی مجری این سوال رو ازش میپرسید جواب نمیداد

بی خیال دیگه نوه‌ی شهید نواب صفوی هست که تو تقویم هم اسمش اومده 

تو برنامه های تلویزیونی که مهمان میشه میگه همیشه 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
بله همون پسر لاته که تو ترکیه همه رو کتک میزد اسمش یادم رفت میدونم اینارو هرجا میره رزومه باز میکنه ...

پسر لاته کیه🤐

کاربرای عزیز وقتی تاپیک میزنین خواهشا انتظار هرگونه نظری رو داشته باشین اگه میخواین تمام نظر ها مطابق میلتون باشه خب تاپیک نزنین قربونتون برم😊وقتی تاپیک میذاری اونم تبادل نظر یعنی اجازه هرگونه نظر ، انتقاد و قضاوت دادی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بی خیال دیگه نوه‌ی شهید نواب صفوی هست که تو تقویم هم اسمش اومده تو برنامه های تلویزیونی که مهمان میش ...

نمیدونم ولی اون آخونده فامیلیش میرلوحیه پدر بازیگره متولد ۱۳۰۲ این آخونده متولد ۱۳۰۳ عکس مذار پدرشو یه جا گذاشته دیدم 

کاربرای عزیز وقتی تاپیک میزنین خواهشا انتظار هرگونه نظری رو داشته باشین اگه میخواین تمام نظر ها مطابق میلتون باشه خب تاپیک نزنین قربونتون برم😊وقتی تاپیک میذاری اونم تبادل نظر یعنی اجازه هرگونه نظر ، انتقاد و قضاوت دادی

نمیدونم ولی اون آخونده فامیلیش میرلوحیه پدر بازیگره متولد ۱۳۰۲ این آخونده متولد ۱۳۰۳ عکس مذار پدرشو ...

بابا کدوم رو میگی 

اینی که من میگم فامیلیش همینه 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
بابا کدوم رو میگی اینی که من میگم فامیلیش همینه

مگه آخوند مجتبی نواب صفوی رو نمیگی؟

گوگل سرچ کن 

مگه آخوند مجتبی نواب صفوی رو نمیگی؟گوگل سرچ کن

اره همون 

خودش گفت افتخار میکنم که نوه اش هستم 

تو برنامه خوشاشیراز مهمان بود 

فکر کنم‌حسام‌فقط دماغشو عمل کرده باشه از خیلی سال قبل قیافه اش یادمه همون نوقع هم‌خیلی شبیه الویس ب ...

فقط دماغشو عمل کرده وگرنه من عکس بچگی هاش تو گوگل هست اونموقع هم شبیهش بود ولی الویس کجا حسام کجا😏

الویس انقد محبوبه کل جهان دوسش دارن با اینکه بیشتر از چهل ساله فوت کرده بازم محبوبیتشو از دست نداده ولی این از اولشم محبوب نبود کلا روز به روز داره منفور تر میشه اگه بگم چه کارایی کرده چون سیاسیه تعلیق میشم

آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻

فقط دماغشو عمل کرده وگرنه من عکس بچگی هاش تو گوگل هست اونموقع هم شبیهش بود ولی الویس کجا حسام کجا😏ا ...

تاحدودی کارهاشو میدونم 

اتفاقا منم اول خوشم‌میومد ازش حواشیش رو که شنیدم نطرم عوض شد 

مایکل و الویس دو تا اسطوره هستن که هیچ وقت از یاد نمیرن 

تاحدودی کارهاشو میدونم اتفاقا منم اول خوشم‌میومد ازش حواشیش رو که شنیدم نطرم عوض شد مایکل و الویس دو ...

منم یه موقعی ازش خوشم میومد حواشیش فقط مربوط به کلاهبرداریش نمیشه مربوط به دوسال پیش میشه

آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻