2777
2789
عنوان

میخواد ادم‌ اجیر کنه شوهرمو باماشینش بفرسته هوا

| مشاهده متن کامل بحث + 1088 بازدید | 83 پست
شکایت کنین حتی میتونید راجب تهدیدش هم با وکیل مشورت کنین

بله درسته جالبه اخرش هم گفت به شوهرت نگی.ولی من گفتم شوهرمم گفت بابت اینم شاکی میشم همش قسم میخوره ک من حق شمارو پایمال نمیکنم .. ..مردم به یک امیدی زمین خریدن ک بسازن این بی وحدان ها قطعه های خودشون رو همرو چیندن جاهای خوب مال ماها خورده خرابی 

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عذر میخوام ولی مگه فامیل کیه که بخاطر پولی که با خون دل به دست اومده از دست بدین ؟ اون خودش همچین پو ...

نه اصلا ..داییم حتی سر بابای خودشم کلاه گذاشت ..ولی خب دنگ و فنگ های دادگاه و پاسگاه اونم بافامیل نمیدونم بخدا چکار کنم 

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
باشه حالا حرص نخور 😐اشتباه گفتی یا نگفتی دلیل نمیشه اینقد بد برخورد کنی :/ خیلی بی ادبانه صحبت میکن ...

والا تو دنبال جایزه ای میای ریپلای میکنی خودم میدونم چی دارم مینویسم نیاز نی کاسه داغ تر از آش بشی

اینم جایزت🍭

دیگه ریپلای نزن

متاهل🧸

نه اصلا ..داییم حتی سر بابای خودشم کلاه گذاشت ..ولی خب دنگ و فنگ های دادگاه و پاسگاه اونم بافامیل نم ...

فامیل سگ کی باشه . حقتو بگیر عزیزم اون فامیل تره هم برای شما خورد نمیکنه که شما نگران رابطه فامیلی هستی 

کسی که بخواد آدم بکشه جار نمیزنه که همه بفهمن توام باید حرف میزدی میگفتی دایی ازاین به بعد خارتو پای ...

نه اونکه حرف مفت زد ...زنش بهش خیانت کرد سه تا بچرو اتداخت رفت هیچکاریش نکرد ...میدونی ولی تعادل روانی نداره میترسم سر پول یک بلایی سر شوهرم بیاره خدای نکردا

ولی من جای شوهرت بودم تا تهش میرفتم پول مفت نبوده، پول عمر شما بوده ک ب سختی جمع کردین، اونیم ک تهدی ...

اره درسته سوزش گرفته

شکایت کنین انشالله نتیجه میگیرین . اصلا هم نترسین هیچ غلطی نمیتونن بکنن

ممنون ان شاالله دعاکنین به خیرو خوشی حل بشه 

آبو بریز همونجا که میسوزه 🥸

آبو ریختم روت بلکه بری پایین خشکه😂🤦‍♀️

اینقدر نفهم و گاوی که حالیت نمیشه ریپلای نزن ینی چی

الانم هرچقدر دلت میخواد با قاشقت بشین بخور چون کسی نی دیگ جوابتو بده

متاهل🧸

نه اونکه حرف مفت زد ...زنش بهش خیانت کرد سه تا بچرو اتداخت رفت هیچکاریش نکرد ...میدونی ولی تعادل روا ...

نترس هیچ اتفاقی نمیفته بزار شوهرت حقشو بگیره توام پشتش قدم به قدم باش تنهاش نزار شوهرت تنها نباشه داییت هم جرات نمیکنه کاری کنه شوهرتو تنها نزار تاکید میکنم هیچ اتفاقی نمیفته

فامیل سگ کی باشه . حقتو بگیر عزیزم اون فامیل تره هم برای شما خورد نمیکنه که شما نگران رابطه فامیلی ه ...

اخه میدونی این داییم یک اخلاقی داره با یکی لج بیوفته تا دوسه سالی لق لقه زبونش اون افراد هستن از فحش و تهمت بگیر تا جیزای دیگ ...دوسه هفته پیش هم خونه همین مادربزرگم شوهرمو فحش میداده خبراشو برام اورد خالم ...میدونی حوصله چالش ندارم ارامش از همچیز مهمتره ولی فعلا ک شوهرم راضی نمیشه بکشه کنار

آبو ریختم روت بلکه بری پایین خشکه😂🤦‍♀️اینقدر نفهم و گاوی که حالیت نمیشه ریپلای نزن ینی چیالانم هرچ ...

شخصیت کثیف خودت و داری نشون میدی خانم نامحترم حرفات به هیچ وریم نیست 

بیسواد بدبخت عقده ای :) 

اون هم تویی و خانوادت و گوه هم خوراک خانوادگی تونه اینجور که مشخصه 

آبو ریختم روت بلکه بری پایین خشکه😂🤦‍♀️اینقدر نفهم و گاوی که حالیت نمیشه ریپلای نزن ینی چیالانم هرچ ...

توروخدا ول کنین من حالم بده یک تاپیک زدم ..شما دارین دعوا میکنین 

شخصیت کثیف خودت و داری نشون میدی خانم نامحترم حرفات به هیچ وریم نیست بیسواد بدبخت عقده ای :) اون هم ...

وااای چیشده حالا مگه به رگبار بستین همو بحث نکنین