داییمو میگم باشوهرم معامله کردن یعنی ما ازش زمین خریدیم تو محدوده بزرگ که داییم جزو بزرگ مالکا هست حالا جایی که گفته برا ما خورده به خرابی اما طبق شماره قطعه میخوره به حاشیه الان ما میگیم طبق قطعه باید بدی اون میگ نه همون جای خرابی به نقشه قدیم من به شما فروختم درصورتی که وقتی اومد قطعه رو مشخص کنه اصلا صحبتی از نقشه و عوض شدنش نبود و دائم ادعا میکرد ک من یجای خوب بهتون میدم ک بشه بسازین واینا ..امشبم خونه مادربزرگم دیدمش بحث کرد بامن گفت به شوهرت بگو لجبازی کنه ۵۰ م میدم ادم اجیر میکنم باماشینش .....
اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
شکایت کنین حتی میتونید راجب تهدیدش هم با وکیل مشورت کنین
بله درسته جالبه اخرش هم گفت به شوهرت نگی.ولی من گفتم شوهرمم گفت بابت اینم شاکی میشم همش قسم میخوره ک من حق شمارو پایمال نمیکنم .. ..مردم به یک امیدی زمین خریدن ک بسازن این بی وحدان ها قطعه های خودشون رو همرو چیندن جاهای خوب مال ماها خورده خرابی
اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
کسی که بخواد آدم بکشه جار نمیزنه که همه بفهمن توام باید حرف میزدی میگفتی دایی ازاین به بعد خارتو پای ...
نه اونکه حرف مفت زد ...زنش بهش خیانت کرد سه تا بچرو اتداخت رفت هیچکاریش نکرد ...میدونی ولی تعادل روانی نداره میترسم سر پول یک بلایی سر شوهرم بیاره خدای نکردا
نه اونکه حرف مفت زد ...زنش بهش خیانت کرد سه تا بچرو اتداخت رفت هیچکاریش نکرد ...میدونی ولی تعادل روا ...
نترس هیچ اتفاقی نمیفته بزار شوهرت حقشو بگیره توام پشتش قدم به قدم باش تنهاش نزار شوهرت تنها نباشه داییت هم جرات نمیکنه کاری کنه شوهرتو تنها نزار تاکید میکنم هیچ اتفاقی نمیفته
فامیل سگ کی باشه . حقتو بگیر عزیزم اون فامیل تره هم برای شما خورد نمیکنه که شما نگران رابطه فامیلی ه ...
اخه میدونی این داییم یک اخلاقی داره با یکی لج بیوفته تا دوسه سالی لق لقه زبونش اون افراد هستن از فحش و تهمت بگیر تا جیزای دیگ ...دوسه هفته پیش هم خونه همین مادربزرگم شوهرمو فحش میداده خبراشو برام اورد خالم ...میدونی حوصله چالش ندارم ارامش از همچیز مهمتره ولی فعلا ک شوهرم راضی نمیشه بکشه کنار