2777
2789
عنوان

نمی‌دونم چی بنویسم که همه‌ی خانمها بیاید و عبرت بگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 6339 بازدید | 171 پست
حالا من قبلا شاغل بودم شوهرم اصلا نمیدونست کی حقوق میگیرم چحوری خرج میکنم

دقیقا همسر منم نمیدونه 

جایی که دوست دارم خرج میکنم 

ببینم کم میاره کمک میکنم 

ولی نمیدونه درآمدم چقدره

آخی خونواده ها میدونن جدا شدن؟؟ کاش بخاطر بچه جدا نمیشدن. شاید اگ مهاجرت نمیکردن زندگیشون اینطوری نم ...

خانواده دوستم کلا ایران نیستن و خانواده شوهرش نزدیکشونن ولی اصلا دخالت نکردن 

حتی مادرشوهر عوضیش خوشحال هم شده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا همسر منم نمیدونه جایی که دوست دارم خرج میکنم ببینم کم میاره کمک میکنم ولی نمیدونه درآمدم چقدره

من با وجود حقوقم بازم کم میاوردم به شدت ولخرجم

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد

منم یه زوج ایرانی توی اینستا میشناسم هلند زندگی میکنن چهارتا بچه دارن زمانی که من فالوشون کردم یه زوج باچهارتابچه یه خانواده فوق العاده خوشبخت 

خلاصه زمانی که ازدواج میکنن به خاطر بارداری شوهرش به زنه میگه کارتو رها کن من خودم تامینت میکنم شوهرش دکتره 

حالا بعد چهارتا بچه از هم جدا شدن زنه هم هیچ حرفه ای نداشت بنده خدا داشت برای پیشرفت شوهرش و زندگیش تلاش میکرد برای خودش هیچی نخواست وضع شوهرش هم عالی ، حالا معلوم شده که به این بنده خدا خیانت کرده چقدر هم زنی که باهاش به مادربچه هاش خیانت کرده زشته 

این مردا چشم و رو ندارن فقط تمرکزتون رو بذارید روی پیشرفت خودتون 

فقط 28 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا همه را خوشبخت کن ،،، برای حاجت رواییم صلوات میفرستی ؟ ممنونم  💙💙💙
من با وجود حقوقم بازم کم میاوردم به شدت ولخرجم

من الان به خاطر بیماری کارمو دور کاری کردم و درآمدم کم شده و همش خرج میشه چون ولخرجم 

ولی قبلا درآمدم بیشتر بود و مثلا همسرم کم‌میاورد بهش کمک میکردم 

ولی در عوض پس اندازها تو حساب من می‌ره و خونه هم نصف نصف به ناممونه 

ماشین هم گاها به نام منع گاها همسرم 

خانواده دوستم کلا ایران نیستن و خانواده شوهرش نزدیکشونن ولی اصلا دخالت نکردن حتی مادرشوهر عوضیش خوشح ...

آخی بیچاره چقدر تنها هست پس. ناراحت شدم واسش. کاش طلاق نمیگرفت و زندگیشو حفظ میکرد و پشتوانه ای جمع میکرد بعد طلاق میگرفت.

منم یه زوج ایرانی توی اینستا میشناسم هلند زندگی میکنن چهارتا بچه دارن زمانی که من فالوشون کردم یه زو ...

باز حالا اون ممکنه بتونه نصف اموال رو بنا به قانون بگیره 

دوست منم اگه عقل داشت و نصف اموال رو می‌گرفت الان میلیاردر بود 

ولی طفلی خیلی ساده بازی درآورده و هیچی نداره الان 

مهریش هم به سال تولدش بوده ولی هیچی شده الان

من الان به خاطر بیماری کارمو دور کاری کردم و درآمدم کم شده و همش خرج میشه چون ولخرجم ولی قبلا درآمدم ...

منم به خاطر بیماری و دخترم کارمو رها کردم فقط طلا دارم چیزی به اسمم نیست چون یه مشکل حقوقی دارم

آخی بیچاره چقدر تنها هست پس. ناراحت شدم واسش. کاش طلاق نمیگرفت و زندگیشو حفظ میکرد و پشتوانه ای جمع ...

به خدا خودم الان اینقدر سرم درد می‌کنه که خدا می‌دونه 

واقعا فکر نمی‌کرد اینجور نارو بخوره از کسی که ۲۲ سال باهاش بوده و با عشق ازدواج کرده باهاش اونم با وجود مخالفت خانوادش

منم به خاطر بیماری و دخترم کارمو رها کردم فقط طلا دارم چیزی به اسمم نیست چون یه مشکل حقوقی دارم

پس طلا زیاد برای خودت بگیر عزیزم 

امیدوارم هیچوقت زندگی روی بد نشون نده بهت ولی باز احتیاط شرط عقله

باز حالا اون ممکنه بتونه نصف اموال رو بنا به قانون بگیره دوست منم اگه عقل داشت و نصف اموال رو می‌گرف ...

ینی شوهره اینقد بی انصاف و خدا نشناسه ک دوستت تنها و بی پول رها کرده؟ بالاخره مامان بچشه و ی روزی زنش بوده

باز حالا اون ممکنه بتونه نصف اموال رو بنا به قانون بگیره دوست منم اگه عقل داشت و نصف اموال رو می‌گرف ...

نمیدونم اینم چطور بود که نتونسته بود چیزی بگیره فقط چون با شوهرش توافق کرده بودن که بچه ها پیش زنه باشن توی خونه ای که مال همسرشه با بچه ها زندگی میکنه 

فقط 28 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا همه را خوشبخت کن ،،، برای حاجت رواییم صلوات میفرستی ؟ ممنونم  💙💙💙
پس طلا زیاد برای خودت بگیر عزیزم امیدوارم هیچوقت زندگی روی بد نشون نده بهت ولی باز احتیاط شرط عقله

ممنون عزیزم خداروشکر همسرم خوبه خودمم پشتم به خانوادم گرمه چون به شدت حمایتگرن

ینی شوهره اینقد بی انصاف و خدا نشناسه ک دوستت تنها و بی پول رها کرده؟ بالاخره مامان بچشه و ی روزی زن ...

اره دقیقا همینقدر بی انصافه 

الان براش خونه کرایه کرده و براش خرجی می‌ریزه ولی اونجوری که می‌گفت اگه حضانت بچه رو بگیره کامل دیگه اونم نمی‌ده 😐 

به خدا خودم الان اینقدر سرم درد می‌کنه که خدا می‌دونه واقعا فکر نمی‌کرد اینجور نارو بخوره از کسی که ...

الانم ب دوستت بگو برگرده. خیلی ها دوباره بعد طلاق بهم برگشتن. بگو شوهره رو ب هرطریقی هست دوباره جذب کنه. اگ زندگیشم افتضاح باشه حداقلش اینه ک پول داره و تو کشور غریب نمیخواد آواره بشه