2777
2789
عنوان

لکنت زبان کودک چهار ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 62 پست
العان که تلویزیون قطع گوشی هم قطع ولی خیلی پرخاشگرشده اینروزا

وابسته شده پرخاشگریش واسه همینه

ایشالا زود صحبت میکنه

واسه پسر منم دعا کن

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی خیلی خیلی این رفتار اشتباهه نباید جمله شو کامل کنی نباید هی ازش بخوای آروم باشه تکرار کنه باید ...

یعنی نگم آروم باش یا جملشو دوباره بگ؟

بازی ک میکنیم . چ بازی ک اسباب بازی نباشه؟

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
خیلی خیلی خیلی این رفتار اشتباهه نباید جمله شو کامل کنی نباید هی ازش بخوای آروم باشه تکرار کنه باید ...

بآزی درمان گفت بخاطر استرس زیادم بچمو در طول هفته چندبار ببرم خونه مامانم 

بنظرت ببرمش یا ن بشینم خونه باهاش کار کنم و بازی کنم؟

دختر خواهرشوهرم ۳ساله بود اینطور شد لکنتش هم شدید بود دو هفته به توصیه دکترش،فقط تفریح دور از خونه محیط جدید وسرگرمی تا اوکی شد 

اصفهانی درسته ؟دکتر سرور آرام آمادگاه مجتنع گلدیس میبرد روانشناس کودک خیلی دکتر خوبی هست یک سر ببرش

بهش میگم دوباره جمله رو بگو میگبعضی وقتا میگم قشنگ صحبت کن آروم بگو نفس عمیق بکش الان گیر میکنه نفس ...

حتما دنبال ریشه هم بگرد 

زن همسایه برادرزاده من رو از گربه ترسونده بود بچه لکنت گرفته بود اصلا هم نمی‌گفت ترسش از چیه جز لکنت هیچ نشانه دیگه ای نداشت زن داداشم یه روز توی راهرو گوش تیز کرد شنید همسایه بهش گفته سر و صدا کنی میدم گربه بخورتت این بچه لکنت گرفته بود که زن داداشم سنگ ریز داد بچه به گربه پرت کنه بفهمه گربه فرار می‌کنه و نمیتونه بخورتش دیگه تموم شد لکنت بچه علت اینکه گفتم بازی تعامل مثبت بکن باهاش همینه چون میگی یه مدت نتونستی بهش توجه کنی ولی حتما دنبال اینم باش که مشکلی مثل مشکل برادر زاده من وجود نداشته باشه 

وقتی هم میخواد حرف بزنه و لکنت گرفته بدون واکنش باش

در حالت عادی بچه ها ده ثانیه طول می‌کشه تا دریافت کامل از صحبت هات داشته باشن از طرفی وقتی هیجان شون میزنه بالا طبیعیه که نتونن کلمه ها رو درست بیان کنن حالا به این هیجان لکنت هم اضافه شده پس وقتی با لکنت حرف میزنه ترس هات رو هی بالا نیار قرار نیست بچه ت همین شکلی بمونه سعی کن آگاهانه رفتار کنی فقط من در مورد لکنت دقیق نمیدونم که بخوام بهت بگم برو با گفتار درمانگر حرف بزن و حتما آموزش ببین که چطور باید رفتار کنی و چه کارهایی بهش کمک می‌کنه 

یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

میشه در روز چند باز این تایم بازی کنیم؟

دختر خواهرشوهرم ۳ساله بود اینطور شد لکنتش هم شدید بود دو هفته به توصیه دکترش،فقط تفریح دور از خونه م ...

بله اصفهانم

باشه ممنون میبرمش

فقط کجا تفریح ببرمش هوا سرده

الان تازه سرماخوردگیش خوب شده .خودم ب شدت سرماخوردم

حتما دنبال ریشه هم بگرد زن همسایه برادرزاده من رو از گربه ترسونده بود بچه لکنت گرفته بود اصلا هم نمی ...

تز چیز خاصی نترسیده.احتمال زیاد شب از خواب بیدار شده ترسیده

خبرم بینیمو عمل کردم چون تختش تو اتاق ماست دوتا بالشت کنارم میزاشتم ک نیاد بیفته رو صورتم پسرمم بیدار میشده میترسیده. چون یبارم تو شب بیدار شد حالش بد شد بالا آورد و بعد اون لکنتش بیشتر شد

بازی درمان خوبه یا گفتار درمان؟

بآزی درمان گفت بخاطر استرس زیادم بچمو در طول هفته چندبار ببرم خونه مامانم بنظرت ببرمش یا ن بشینم خون ...

استرست رو مستقیم به بچه منتقل می‌کنی اینطوری نمیشه اصلا یا یه راهی پیدا کن آروم رفتار کنی یا برو خونه مامانت 

بالاخره توی کل روز ۳۰ دقیقه رو میتونی واسه بازی تعامل مثبت وقت بذاری 

ولی خونه مادرت نباشه چون اگر بخواد بپر بپر کنه روی مبل و تخت و .... قانون بازی اینه که هیچی بهش نگی پس خونه دیگران نمیشه بازی رو توی خونه خودتون انجام بده بعد برید خونه مادر بزرگ 

بازی بدون اسباب بازی هم زیاده مثل کشتی ، مثل اسب سواری ، دویدن دنبال همدیگه ، بازی قلقلک دادن ، بازی نگاه کنیم به چشمای همدیگه و نخندیم ، بالش بازی خروس جنگی و... 

این بازی رو هم جزو بازی ها داشته باش هفت تا وسیله هم جنس ولی غیر هم اندازه مثلا انواع سایز بالش یا انواع سنگ ها ، انواع ماشین ها رو بهش بده به تعداد هفت تا بذاره روی همدیگه سوار کنه و بریزه یا با توپ بهشون بزنه اینم خیلی بازی خوبیه بازی مونده سوری هست بچه رو آرام می‌کنه 

یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

میشه در روز چند باز این تایم بازی کنیم؟

نهایتا روزی یک بار 

یک بار این بازی رو انجام بده انقدر سخته که میگی کاش میشد ده ساعت بدون قانون باهاش بازی کنم نیم ساعت تعامل مثبت نکنم به همون میزان که این بازی سخته به همون میزان اثر بخشیش جدی و زیاده ولی به شددددددددت روی رعایت قوانین حساس باش گوشی چک کردن و فلان اصلا نداریم سیل اومد زلزله اومد شوهرت صدات کرد جلوی بچه میگی ببخشید می‌خوام با پسرم وقت بگذرونم می‌خوام با پسرم بازی کنم الان موقعیت صحبت کردن ندارم صد خودتو باید با بچه بذاری خیلی سخته قوانین رو می‌شنوی ولی اجرا کردنش دهن صاف می‌کنه 

تز چیز خاصی نترسیده.احتمال زیاد شب از خواب بیدار شده ترسیدهخبرم بینیمو عمل کردم چون تختش تو اتاق ماس ...

به نظرم اینو متخصصش باید جواب بده که کدوم بهتره براش من اطلاعی ندارم