2777
2789
عنوان

لکنت زبان کودک چهار ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 62 پست
پسر منم میخواد درستش کنه نفس میگیره و میگ گاهی خوب میگ گاهی نو اینک اگ لکنته چرا دفعه دوم ک میگ جمله ...

یکسال بود لکنت داشت. یک هفته بعداز اینکه باهاش حرف زدم کامل خوب شد

همه حرفای پشت سرتون ازحسادت وفشارنیست.شاید واقعا آدم شخمی ای هستین.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین سعی کن به روش اصلا نیاری چون حساس تر میشه نگران نباش درست میشه

بهش میگم دوباره جمله رو بگو میگ

بعضی وقتا میگم قشنگ صحبت کن آروم بگو نفس عمیق بکش الان گیر میکنه نفس میکشه

من نمیتونم تحمل کنم

اگ دق نکنم خودمو میکشم. دو روز خوب شده بود نمیدونم چی شد برگشت

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
😢😢😢

خ سخته

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
دگترمیگه اگرتاپنج سالگی درمان کنی خوب میشه وگرن دیگه نمیشه

حالا باید چیکار کنی

تیوی رو قطع کن مرتب باهاش صحبت کن

منک حساس بودم روزی ۲ساعت نهایت نهایت ۳ساعت بچم تیوی میدید

منم پسرم سه سالشه حرف نمیزنه بایدببرم گفتار درمانی خیلی ناراحتم

عزیزم مصطفی قاسمی یه دوره گفتار درمانی داره به اسم بشنو و صحبت کن نمیدونم الان هم باز داره یا نه چون اون موقع که من شرکت کرده بودم توی اینستاگرام بود بسیار عالی تو رو تبدیل می‌کنه به یه گفتار درمانگر برای بچه ت که همون حرفای طی روز رو چطور بهش بگی تا دایره لغاتش زیاد بشه و هم روایت گری توش ایجاد کنی گفتار درمانگر حضوری هم ببر که تشخیص های احتمالی رو بده ، ولی حضوری تهش دو ساعته اصل کار صحبت کردن با بچه در بستر زندگیه 

من چون پسرم دو زبانه ست تا سه سالگی حرف نمی‌زد و هیچ کدوم از زبان ها رو بروز نداشت ، این دوره رو شرکت کردم خیلی عالی بود برام تازه سطح بچه رو  فهمیدم و یاد گرفتم چطوری باید با بچه گفتگو کرد 

یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

یکسال بود لکنت داشت. یک هفته بعداز اینکه باهاش حرف زدم کامل خوب شد

منم باهاش صحبت میکنم میگم عزیزم آروم صحبت کن قشنگ بگو

ولی نمیشه

یک بیماری شبه اوتیسم شده کودکانی که زیر دوسال باگوشی و تلویزیون بازی میکند و تلویزیون نگاه میکنن بیم ...

مگ چقدر تیوی نگاه میکرده

عزیزم مصطفی قاسمی یه دوره گفتار درمانی داره به اسم بشنو و صحبت کن نمیدونم الان هم باز داره یا نه چون ...

در مورد لکنت چیزی نمیدونی

حالا باید چیکار کنیتیوی رو قطع کن مرتب باهاش صحبت کنمنک حساس بودم روزی ۲ساعت نهایت نهایت ۳ساعت بچم ت ...

العان که تلویزیون قطع گوشی هم قطع ولی خیلی پرخاشگرشده اینروزا

منم پسرم سه سالشه حرف نمیزنه بایدببرم گفتار درمانی خیلی ناراحتم

عزیزم منم برادرم همین مشکل و داشت خیلی دیر شروع کرد به حرف زدن گفتتر درمان خیلی کمک میکنه زودتر برو زمان طلاییشو از دست ندی

بهش میگم دوباره جمله رو بگو میگبعضی وقتا میگم قشنگ صحبت کن آروم بگو نفس عمیق بکش الان گیر میکنه نفس ...

خیلی خیلی خیلی این رفتار اشتباهه نباید جمله شو کامل کنی نباید هی ازش بخوای آروم باشه تکرار کنه باید کاملا صبورانه بهش نگاه کنی و اجازه بدی حرفش رو بزنه حتما حتما حتما روزانه ۳۰ الی ۴۵ دقیقه باهاش بازی تعامل مثبت داشته باش این بازی عین جراحی روی روان بچه می‌مونه قوانین خاص خودشو داره ولی اگر رعایت کنی به شدت بچه رو آروم می‌کنه از هر جهت وقتی وضعیت روحی بچه به ثبات رسید دیگه این بازی رو بکن هفته ای یک بار ولی تا وقتی نتیجه بگیری حتما هر روز نهایتا یه روز درمیون انجامش بده می‌دونم به شدت سخته رعایت قوانینش با بازی های معمولی هم کاملا فرق داره ولی اثرش به شرط ادامه دار بودن به شدت چشمگیره

قوانینش ایناست 

از قبل تایم بازی رو بهش میگی که از ساعت فلان تا فلان میای بازی کنیم ؟ 

به هیچ وجه حتی یک دقیقه بیشتر از ۴۵ دقیقه بازی نمیکنی حتی اگر خون گریه کنه گفتم این بازی عین جراحی میمونه و نباید بیشتر بازی کنی باهاش 

بکن نکن صفر حتی اگر فحش داد تف کرد کتک زد همه ارزش ها رو زیر سوال برد همه قوانین خونه رو خواست زیر سوال ببره به هیچ وجه بکن نکن نداریم 

نوع بازی رو بچه انتخاب می‌کنه 

بازی آموزشی نباشه مسابقه ای و برنده بازنده نباشه مگر اینکه خود بچه درخواست کنه 

به هر بهونه ای بوس و بغل و فشار و بزن قدش داشته باشید مثلا گل زدیم بیا همدیگه رو بغل کنیم و....  حتما باید لمس اتفاق بیفته 

حین بازی گوشی جواب نمیدی آیفون جواب نمیدی حتی گاز رو خاموش نمیکنی صد در صد با بچه ای 

ترجیحا بازی با اسباب بازی هم نباشه مگر اینکه بچه بخواد 

پنج دقیقه مونده که بازی تموم شه بهش میگی فلانی پنج دقیقه دیگه بازی تمومه باید به کارم برسم به محض اینکه پنج دقیقه شد بازی رو قطع می‌کنی و تمام  

یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁