2777
2789
عنوان

زندگی نامه دختر(18ماهم)

198 بازدید | 10 پست

وی از وقتی چشم ب جهان گشود یهو دیدمن مامانشم و از همونجا بود ک ب شوک عمیقی وارد شدندی و حتی گریه هم نکردندی بلکه وقتی در دست دکتر بودندی زیر چشی ب من نگاه مینداختندی تا برای بار دیگر مطمن شدندی  

و هیچگونه نمیخاست این واقعیت تلخ رو بپذیردندی

وی سختی زیادی متحمل شدندی زیرا ک مادر وی شیر کافی نداشتندی و ن تنها شیر کافی بلکه محل ارائه شیر هم ب مقدار کافی نبودندی

بنابراین مجبور شدندی ب صف شیرخشکیان پیوستندی و شیرخشک خوردندی

پس از چهار ماه مادر وی ک تصمیم داشت نابغه تربیت کنندی ساعت ها با وی صحبت کردندی و وی رو مجبور ب ادای کلماتی کردندی ک وی حتی معنی انها را نمی فهمیدندی

وبالاخره برای اینکه مادر وی دست از سر وی برداشتندی در سنین 7 ماهگی وی کلمه ی (نازی ) رو اموزیدندی تا بلکه راحت شدندی ولی مادر وی فکر کردیدندی ک وی نابغه بودندی و تلاش خود را بیشتر کردندی تا وی زودتر ب حرف افتندی

وی برای فرار از مادرخویش  تمام تلاش خود را کردندی و هنوز کامل نشستن نیاموزیدندی شروع ب راه رفتن کردندی

تا بلکه راهی برای فرار پیدا کردندی

ک باز هم مادر وی فکر کردندی وی بچه ای باهوش بودندی

ادامه دارد ....

البته شاید ی شب دیگه

😂ابن بچه چه مامان شادی دارندی

حدیث شریف کسا رو با معنی بخونین🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوشبحال وی چه مامان باخوصلع ای دارندی

دخترم رسما منو مامان خودش نمی بینه

با این سنش منو با اسم صدا میزنه

حالا اون وسطا چون دلخور نشم و میخاد دلمو شاد کنه ی دوتا مامانم میبنده بم 😁

ایول چه مادر پایه ای 😍♥️

دارندی‌ یادم رفت 🤦 

اصلاح میکنم چه مادر پایه ای دارندی‌🤣🤣🤣

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن