2777
2789
عنوان

لکنت زبان کودک چهار ساله

190 بازدید | 61 پست

سلام

پسر من ۲۶روزه لکنت داره

اولش کم بود بعد دو هفته یکم زیاد شد و بعدش دو روز کاملا خوب شد 

گفتم تموم شد ک بعد دو روز باز گرفت

شعر میخونه خوبه.تو بازی صحبت میکنه خوبه نهایت یکی دوبار گیر میکنه.ولی صحبت عادی ن خوب نیس

وقتی میگم یبار دیگ بگو خوب میگ

مثلا میگ مامامامامامان بیا بریم بیرون

حس میکنم نقس کم میاره.ی نفس میکشه دوباره میگ

روانشناس کودک گفت محیط آروم باشه یک ماهه خوب میشه

بردمش بازی درمان چون توی بازی لکنتش خ کمه گفت طبیعیه و چیز خاصی نیس

چیکار کنم ببرمش گفتار درمان؟

نمیدونم چ کنم

پسر حساسیه ی مدت چون عمل بینی داشتم بهش رسیدگی نکردم

خودشم میگفت شبا میترسم ولی الان خ هواشو دارم

یکی بگ این موردا رو داشته و خوب شدن

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

ببین پسر منم دقیقا پارسال یه تایمی اینجوری شد انگار نفس کم‌می‌آورد به کلمه رو‌چند بار میگفت،ما سعی کردیم واکنش نشون ندیم خودش خوب شد تو یه تایم کمی

♡I'm a singer♡and I love music,someday,you will listen to a music by me♡

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختر من خیلی روان ‌و فصیح حرف میزد تا ۵ سالگی الان یه مدته وقتی هیجان داره یا عجله زبونش گیر می‌کنه 😔هیچ جا نبردم هنوز میترسم خیلی زیاد نیست تو بازی خیلی خوبه یا موقعی که آرومه 

ای که گفتی جان بده تا باشدت آرام جان/جان به غمهایش سپردم نیست آرامم هنوز🌷

بچه منم اینطوری بود. خوب شد خودش. اوایلش به روش نمی اوردم عادی برخوردمیکردم. یه مدت طولانی، مثلا من آب میخوام رو میگفت مممممن، اینجوری بود. گیرمیکرد رو بعضی کلمات مخصوصا کلمه من. 

یک روز خسته شده بودم دیگه وقتی گفت ممممن، گفتم نه بگو من، حرف زدم به روش اوردم. از فرداش سعی کرد کنترل کنه، قبل ازمن گفتن با مکث سعی کرد درست بگه، بعدازاون کامل لکنتاش رفت

همه حرفای پشت سرتون ازحسادت وفشارنیست.شاید واقعا آدم شخمی ای هستین.
ببین پسر منم دقیقا پارسال یه تایمی اینجوری شد انگار نفس کم‌می‌آورد به کلمه رو‌چند بار میگفت،ما سعی ک ...

آره انگار نفس کم میاره

دلم میخواد بمیرم این روزا رو نبینم

چیکار کنم.باهاش بازی می‌کنم. وقت میزارم واسش ولی درست نمیشه

۲۶ روزه دارم زجرکش میشم

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
منم پسرم سه سالشه حرف نمیزنه بایدببرم گفتار درمانی خیلی ناراحتم

هیچی هیچی نمیگ؟

دختر من خیلی روان ‌و فصیح حرف میزد تا ۵ سالگی الان یه مدته وقتی هیجان داره یا عجله زبونش گیر می‌کنه ...

تا زیاد نشده ب فکر راه چاره باش

آره انگار نفس کم میارهدلم میخواد بمیرم این روزا رو نبینمچیکار کنم.باهاش بازی می‌کنم. وقت میزارم واسش ...

ببین سعی کن به روش اصلا نیاری چون حساس تر میشه نگران نباش درست میشه 

♡I'm a singer♡and I love music,someday,you will listen to a music by me♡
بچه منم اینطوری بود. خوب شد خودش. اوایلش به روش نمی اوردم عادی برخوردمیکردم. یه مدت طولانی، مثلا من ...

پسر منم میخواد درستش کنه نفس میگیره و میگ گاهی خوب میگ گاهی ن

و اینک اگ لکنته چرا دفعه دوم ک میگ جمله رو درست میگ؟

بمیرم واسش. چ مدت بچه شما طول کشید خوب بشه

گوشی و تلویزیون زیادنگاه کرده بیبی دیجیتال شده

یعنی چی