2777
2789
عنوان

شوهرم قهر کرد رفت خونع باباش

| مشاهده متن کامل بحث + 3988 بازدید | 171 پست
من میگم که بیا کارایه منو انجام بده میگم بهداشتتو رعایت کن اینستاتو پاک کن باور کن انقد کلیپ نگاه می ...

شوهر خود منم یا سر کاره یکساعت هم که میاد سرش تو گوشیه. متاسفانه خیلیا اینجوری هستن. اتفاقا بهش مسئولیت بده بگو پاشو خرید کن. امشب شام با تو. بگو برو ورزش . از تنبلی درش بیار.در مورد رعایت بهداشت هم شاید خیلی تند و بد بهش گفتی خجالت کشیده وگرنه بچه ۶ ساله منم بلده دور و بر سنگ دستشویی رو بشوره . کارش چیه که انقدر وقت اضافه داره؟

اگه تو سنی ازدواج میکردی که میتونستی مرد زندگیت رو خوب انتخاب کنی اینجوری نمیشدمن خودم 23سالمه میگم ...

از این بابت حق داری اشتباه کردم باید خیلی بیشتر دقت میکردم عاشق شدم کور شدم خاک بر سرم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه ربطی به کثیفی شوهرش داشت؟؟؟

کثیفی شوهرش رو نمیتونه درست کنه ولی میتونست با فرد بهتری ازدواج کنه

پشمک‌پورم🎀نی‌نی‌یار بسههه خسته شدم هر روز تعلیقم😭 ARMY 💜راستی دارم سعی میکنم دختر خوبی باشم دعوا نگیرم حرف زشت و سیاسی نزنم (البته تو سایت) پسسسس ممنون میشم دهن من رو باز نکنی😀چون اگه دهنم باز بشه بسته شدنش سخته و احتمال تعلیق شدن جفتمون امکان داره، اگه. هم دیدی بحث رو کش ندادم یا معذرت خواهی کردم(به ندرت پیش میاد معذرت خواهی کنم😚) بدون یا کاربرمورو علاقم هستی یا حوصلتو ندارم یا نمیخوام تعلیق بشم، از همین الان شروع میکنم دختر خوبی بشم. 25 آذر403 ساعت 11 و 38،این خط _ و اینم *نشون🎈🎈لطفا آقایون(بجز اونایی که دوستامن) تو تاپیکام شرکت نکنن چون اختلاف نظرمون زیاده و من مجبور میشم یسری حرفا بزنم که تعلیق میشم. ای بابا دیدی چی ‌شد؟ 6دی تعليق شدم که

از این بابت حق داری اشتباه کردم باید خیلی بیشتر دقت میکردم عاشق شدم کور شدم خاک بر سرم

اگه عاشقشی مشاوره برید میتونه درست بشه

پشمک‌پورم🎀نی‌نی‌یار بسههه خسته شدم هر روز تعلیقم😭 ARMY 💜راستی دارم سعی میکنم دختر خوبی باشم دعوا نگیرم حرف زشت و سیاسی نزنم (البته تو سایت) پسسسس ممنون میشم دهن من رو باز نکنی😀چون اگه دهنم باز بشه بسته شدنش سخته و احتمال تعلیق شدن جفتمون امکان داره، اگه. هم دیدی بحث رو کش ندادم یا معذرت خواهی کردم(به ندرت پیش میاد معذرت خواهی کنم😚) بدون یا کاربرمورو علاقم هستی یا حوصلتو ندارم یا نمیخوام تعلیق بشم، از همین الان شروع میکنم دختر خوبی بشم. 25 آذر403 ساعت 11 و 38،این خط _ و اینم *نشون🎈🎈لطفا آقایون(بجز اونایی که دوستامن) تو تاپیکام شرکت نکنن چون اختلاف نظرمون زیاده و من مجبور میشم یسری حرفا بزنم که تعلیق میشم. ای بابا دیدی چی ‌شد؟ 6دی تعليق شدم که

نه عزیزم دلیل نمیشه .

میشه

ببخشید اینو میپرسم ولی چه مدت قبل اینکه تصمیم بگیری بهش بله بگی باهاش معاشرت کردی؟

بالای ۹۰ درصد شناخت بعد ازدواجه

این بیچاره از مجا میدونسته گوشی میبره توالت و پی پی میکنه رو کفش

اصلا توی کدوم رابطه قبل ازدواجی میشه اینو فهمید

لعنت به ذات و وجودت افغانی....
شوهر خود منم یا سر کاره یکساعت هم که میاد سرش تو گوشیه. متاسفانه خیلیا اینجوری هستن. اتفاقا بهش مسئو ...

ببین خیلی بهش گفتم خیلی گوش نمیکنع حرف میزنم جواب نمیده دعوا میکنم جواب نمیده ۲ هفتس اخراج شده از شنبه باز میخاد بره سرکار بلند نمیشه از جاش  انگار تازه زاییده  ی گوشش دره یکیش دروازه

بالای ۹۰ درصد شناخت بعد ازدواجهاین بیچاره از مجا میدونسته گوشی میبره توالت و پی پی میکنه رو کفشاصلا ...

اینا برمیگرده به تربیت پدر و مادرش که اصلا هیچی بهشون یاده ندادن خیلی لوس بارش آوردن خیلی زیاد

کثیفی شوهرش رو نمیتونه درست کنه ولی میتونست با فرد بهتری ازدواج کنه

عجب

ازدواج همیشهههههه هندونه سرنبریده س چه برای زن چه مرد

چه ازدواج سن بالا چه پایین

هیچی معلوم نیست

لعنت به ذات و وجودت افغانی....
خدا خیرت بده حرف دل منو فهمیدی اصلا همراه نیس فقط گوشی گوشی گوشی

چند سالته؟ بنظرم اگه دوسش نداری جدا شو اگه فکر می‌کنی دوستت ندارم چون میگی به نیازهاتم توجه نمیکنه شاید سرش به جایی گرمه 

من امروز با شوهرم دعوا کردم که چرا مثل قبل ظرفها رو نمیشوره اینو که تو گفتی دستشویی درست نمیره کفری شدم پررو قهرم کرده