من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
خوب خونتا ترک نمیکردی میگفتی من نمیخوام زندگیام بپاشه برو هرکار میخوای بکن
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
تهدیدم کردگفت بچه راازت میگیرم میبرم حسرت دیدنش رو تو دلت میزارممجبورم کرد به توافق اجباری
امان پس یقین کسی زیر پاش نشسته
مهریه چی
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
عزیزم قوی باش این روزها میگذره و حالت بهتر میشه خیلی عالی میشه نهایتش شش ماه ناراحتی هست بعدش میگذره به خودت به بچه ات فکر کن و هر روز سعی کن مقداری پیادهروی داشته باشی خودت رو سرگرم کن احتمالا کسی وارد زندگیش شده خدا رو داری خودت رو داری و بچه ات رو داری میگذره مطمئن باش
خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها.... قدر لحظات رو بدانیم