2777
2789
خب تک ماده بزنم بنظرت ???زیر ۷ هم بگیرم میتونم تک ماده بزنم دیگه بنظرت من الان چه کنم من عربی صفرم ا ...

اره هرچقد داشته باشی میتونی بزنی

۲ تا تک ماده داشته باشی ۲ تا میتونی بزنی

من میگم بیا باهم بخونیم تا صب

پارت بندی میکنیم میایم گزارش میدیم

عربی ترجمش ۵ نمره داره 

لغت اینا بخونیم 

نه چرا گیر بدندیپلم اصلا مهم نیست تو میبری فقط به فنوان مدرک گذروندن ۳ سال دبیرستانحتی من دیدگ کشی ک ...

توروخدا بهم بگو بنظرت من نمره سالانه ام به ۷ میرسه 

مستمر فکر  کنم ۱۶ دادن 

الان این مستمر ها رو معدل کل تاثیر داره باز معدل کلمون میره بالا ؟؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره هرچقد داشته باشی میتونی بزنی۲ تا تک ماده داشته باشی ۲ تا میتونی بزنیمن میگم بیا باهم بخونیم تا ص ...

تو عربیت خوبه ؟؟؟

من صفرم همون ترجمه هم باید فعل بلد باشی ممکنه عوض کنن 

من از صبح خوندم نفهمیدم الان بگیر بخواب به خدا صبح ساعت ۵ بیدار شو میرسی 

توروخدا بهم بگو بنظرت من نمره سالانه ام به ۷ میرسه مستمر فکر کنم ۱۶ دادن الان این مستمر ها رو معدل ...

نه مستمر همرو ۲۰ میدن خیالت راحت

پولومیگیرن الکی نیست ک

۲۰ بدن ۷ ام خودت بگیری سالانت میشه ۱۳ اینا قبولی

نه مستمر همرو ۲۰ میدن خیالت راحتپولومیگیرن الکی نیست ک۲۰ بدن ۷ ام خودت بگیری سالانت میشه ۱۳ اینا قبو ...

نه پرسیدم گفت ۱۶ دادیم برای همین میترسم سالانه ام به ۷ نرسه بنظرت تو میرسه  اگه برگه تو بگیرم سالانه چند میشه ؟؟