2777
2789

تینا

ب محمدم برسم و خاستگاریم خوب پیش بره

من برای داشتنت هرکاری کردم،اما دور از چشمانت؛ منِ بی دین هزار بار خدارا برایت صدا کردم،تمام مقدساتی که شاید هرگز به آنها ایمان نداشتم صدا زدم.                               من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا دیده‌اند که در چشمانم زندگی میکنی.                                                             من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا در کلماتِ نوشته شده‌ام دیده‌اند. عطر عشق،نمی‌تواند پنهان بماند.           ‌                  ‌  آخ از آن لبخند،رنگ لبخندِ تو بر هیچ لبی نیست که نیست.♡

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بسم الله الرحمن الرحیم امیدتون به خدا انشالله حاجت روا بشیم امیدتون به الله دعاتون کردم صلوات فرستادم میشه دعام کنید خدا آبرومو حفظ کنه با عشقم ازدواج کنم بهش برسم به حاجاتم برسم ممنونم امیدتون به خدا انشالله حاجت روا بشیم امیدتون به الله

تو رو خدا و قرآن دعا کن هر کی هر بدی میخواد در حقمون کنه خدا جلوشو بگیره و هیچ کس هیچ ظلمی نتونه در حق من و مادرم و خواهرم و داداشام و خاله هام و بچهای خاله هام و مادربزرگم هیچ کس نتونه در حقمون ظلم و ستم کنه 😭 

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...

تو رو خدا خیلی دعام کن انشالله خدا به من و عزیزانم خیییییلیییی ویژه پولدار شدن و سلامتی و آبرو و حیثیت وخوش اقبالی و شادی و آرامش و امنیت و عمر طولانی و آسایش و راحتی و عمر طولانی و خوش شانسی و زیبایی حتما بده 😭🙏

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
اولا ک اجرت با خدا و الهی حاجتوروا شی آن شاللهبله برا خدیجه و مامانش التماس دعا دارم گلم خیلی محتاجم ...

عزیزم ممنونم .حتما به یادتون هستم .دعام کنید لطفا .الهی که دلتون شاد شاد باشه