2777
2789
عنوان

نظرتون برام خیلی مهمه در مورد تقسیم الارث 🤔🤔🤔🤔خواهشا بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 1037 بازدید | 79 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب اینکه اضافه میاد

حالا منظورم اینکع ب همشون ب یک اندازه میدم 

بقول معروف حق و ناحق نشه

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                                             انگار همه دوستام افتادن کلاس 1من افتادم 2                       انگار نقاشی 19گرفتم ،انگار همه رفتن اردو بجز من.                 انگار همه سرکلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم.                              انگار.....   حالم اینطوریه..

ربطی به سرمایه طرف نداره فکر کنم مساوی باشه

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر دومین فندوق قشنگمه هنوز نمیدونم جنسیتش چیه ولی میشه دعا کنید سالم باشه ..امروز ۱۷ مرداد ۴۰۳تو ۱۴ هفتگی جنسیتش مشخص شد و من برا دومین بار دارم پسر دار میشم💙خدا به همه اونایی که نی نی دوست دارن و نمیشه نی نی گوگولی بده الهی .💖💗
من نگفتم نده ولی میشه کمتر بده

نه واقعا این انتظار درستی نیست

هرچند من خودم الان چیزی بهم برسه بیشترشو به خواهرم میبخشم چون بیشتر نیاز دارن؛ ولی مطرح کردن این موضوع از سمت پدر و مادر درست نیست

بله

ولی بعضیها میگن به پسر و دختر مساوی  یعنی مد شده  ولی منم نظرم همون شرع هست میدونی چرا  چون از یه طرف خانواده اینطوری مثلا به دخترشون میدن   اون طرف خانواده به داماد نمیدن  خب سر یکی کلا بی کلاه میشه ، من میگم خدایی اگه قراره مساوی باشه بین دختر و پسر قانون بشه حداقل  مثلا مامان من میده به پسرش   مادرشوهرم بده دخترش  خب این وسط چی؟

خب پسر اول که خیلی سرمایه داره

ببین بنظر من کسی که سرمایه داره خودش به دست اورده مگه والدین داردن ک اینجا بخواد از حقش کم بشه

شاید یکی از نون شبش زده کار و تلاش کرده تا سرمایه بسازه ولی اون یکی شکمشو و خوابشو ترجیح داده به کار و تلاش کردن و سرمایش کمتره این یه چیزی کاملا بی ربطه 

توی ارث و نظرم روی مسادی هست

این نظر منه مخالف ریپ نزنه