2777
2789
عنوان

خانم های متاهل لطفا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1042 بازدید | 102 پست
زن ایرانی، رها کن... آخه این چه گیریه که میدی اگر شوهرت مشکل اخلاقی داره، برو اون مشکل رو حل کن،. وگ ...

صحنه فیلم عادی نبوده 

س ک س کامل بوده 

اگر عادی همیشه توخونه میدید من زورم نمیگرفت

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بدون سانسور با نشون دادن رابطه کامل و جملاتی مثل دوست دارم باهات چیز کنم و....

وای زیادی حساسی

اگر میخواست کاری کنه اون فیلمارو نمیدید

لابد طبعش گرمه تو ماموریت برا سرگرمی دیده و دوست نداره حریماش با تو رو خراب کنه بادیدن فیلم ...بقیه

من خودم فیلمارو بدون سانسور نگاه میکنم اما واقعا هیچ حسی ندارم

《دعا کنید برم🇨🇦 یااا 🇰🇷 》

به معنای وجود مشکل در رابطتون نیست.برخی افراد ممکن است به دلایل مختلف (مانند آموزش یا اطلاعات عمومی) ...

اینکه تو فیلم انقدر کریحانه صحبت کنن دقیقا فکر کن یه مرد وقیح با یه زن خیابونی و برن کل رابطشونو نشون بده 

کجاش اموزشه خواهرمن؟ 

خانم بااقا فرق داره، طبع گرم اینارو ببینه بیشتر اذیت میشه که

نه بابا اذیت شدن نداره سرگرم کردن و ایناس

حساس نباش اگر میخواست کاری کنه فیلم نمیدید 

خودتو اذیت میکنی اینجوری

《دعا کنید برم🇨🇦 یااا 🇰🇷 》

من ایرادی نمیبینم . یاد چند سال قبل افتادم ، رفتم اتاق همسرم و جلوی خودش صفحه کامپیوترش رو کاری داشتم ، باز کردم که یه صفحه .....  اومد هر دومون یه لحظه ماتمون برد ولی بعدش خیلی خندیدیم همین . 

اینکه تو فیلم انقدر کریحانه صحبت کنن دقیقا فکر کن یه مرد وقیح با یه زن خیابونی و برن کل رابطشونو نشو ...

ی چیز سرگرم کننده پیدا کن باهاش صحبت کن ب وقتش یا فیلم مورد علاقه دوتانونو بزارید ببینید