2777
2789
عنوان

خانم های متاهل لطفا بیان

1042 بازدید | 102 پست

همسرم یه هفته ماموریت بوده الان ک برگشته داخل تلگرامش دیدم چندتا فیلم خارجی دانلود کرده دیده که در مورد روابط جنسی صحبت میشه حتی رابطه هم انجام شد خیییلی ناراحتم چیکارکنم؟ 

با من که هیچوقت از این فیلما نمیبینه 

الانم بیدارشد دید بیدارم صدام زد جوابش ندادم فهمید ناراحتم گفت چی شده دوباره رفت گرفت خوابید 

ولی گوشیشو گرفت چنددقیقه رفت داخلش من رفتم گوشیشو گرفتم 

فقط گفت نمیخای بگی چی شده و خوابید 

حال من اصلا براش مهم نبود 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حتما فیلم بدون سانسور دیده مشکلی نداره خیلیا فیلم میبینن سخت نگیر فقط ازش بپرس چرا کنار من فیلم نگاه نمیکنی دور از من اینکارو میکنی

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

حتما فیلم بدون سانسور دیده مشکلی نداره خیلیا فیلم میبینن سخت نگیر فقط ازش بپرس چرا کنار من فیلم نگاه ...

بدون سانسور با نشون دادن رابطه کامل 

و جملاتی مثل دوست دارم باهات چیز کنم و.... 

زیادی حساسی . به روش نیار این موضوع 

ولی یه بار فیلمی که می‌دونی صحنه داره بذار نگاه کنید وقتی یهو صحتش اومد بگو قطع کن چیه بابا این چیزا به شعور مخاطب توهین میکنن فکر میکنن برده و خیوانیم از این چیزا میسازن به این صراحت و آدمهایی که اینارو میبینن عقل ندارن 

توروش نگو مستقیم اینطوری نظرت رو برسون بهش

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

حتما فیلم بدون سانسور دیده مشکلی نداره خیلیا فیلم میبینن سخت نگیر فقط ازش بپرس چرا کنار من فیلم نگاه ...

مشکلی نداره؟ واقعا این چیزارو ویگه عادی جلوه ندید. ب نظر من خیانت فقط تو رخت خواب رفتن با یکی دیگه نیست این هم چیزی از خیانت کم نداره. یعنی با بدن ی زن دیگه داره لذت میبره

بدون سانسور با نشون دادن رابطه کامل و جملاتی مثل دوست دارم باهات چیز کنم و....

منم میدونم منظور شمارو دقیقا همینطور بپرس اروم و ریلکس خودش جوابت رو میده اگه دعوا کنی هیچوقت به جپاب سپللت نمیرسی و بدتر ازار میبینی از سمت افکارت

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

اون الان خسته اس.براهمون تو براش مهم نبودی، حالا مطمئن شو ببین واقعا ماموریت بوده یا جای دیگه

شوهرمن ب بهونه کار میرفت چند روزه،بعد گندش در اومد

نمیخام ناراحتت کنم و بدبین شی

ولی ب هیشکی اعتماد کامل نکن