2777
2789

منظورم چیز بد نیس بخدا میدونم نه رابطه ای بوده نه هست نه خواهد بود 

شاید اصلا قصد اون هم بد نیس واقعا 

بهشون شک ندارم 

ولی خیلی با شوهرم راحته چجور بگم باز بعد عقد ما مخصوصا بعد عروسی یکم خودشو جمع کرده قبلا ها خیلی زیاد با شوهرم صمیمی میشد 

با اون یکی برادرشوهرا اینطور نیست

مثلا شوهرمو میدید خوشحال میشد کلی حرف میزد میگفت میخندید شوخی میکرد 

اصلا چندین بار تو مهمونی کنار شوهرم نشست سر شام یا همینطوری تا شوهرش

یکاری واسه شوهرم انجام بده خیلی خوشحال میشه 

گاهی زنگ میزنه یا پیام میده مثلا همینزوری باز شوهرم دیدم زیاد رو نمیده بهش تو یک کلمه جوابشو میده

اوایل این جاریم اصلا منو محل نمیزاشت منو میدی. اخم میکرد حسودی میکرد باهام گرم نمیگرفت باز بکم بهتر شده نسبت به قبل

الان اینا شد نخ دادن؟😂

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

معنای پاک بودن هم تغییر کرده ....

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

منم به شوهرم کاملا اعتماد دارم یک درصد شک ندارم چیزی باشه ولی جاریم کرم میریزه نکه قصد بدی داشته باشه.... فقط میخواد بگه من با شوهرت خیلی راحتم 😐 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
منم به شوهرم کاملا اعتماد دارم یک درصد شک ندارم چیزی باشه ولی جاریم کرم میریزه نکه قصد بدی داشته باش ...

خیلی اشتباهه یه حد و مرزی بین متاهلی و مجردی وجود داره

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم