2777
2789
عنوان

جاریم خیلی زن پاکیه اما هی نخ میده به شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 54 پست
جاری منم وقت مهمونی زنگ میزد همسرم موقع لایک فقط پست همسرمو لایک میکرد اومدیم و عید نوروز شد چون من ...

😑

عجب آدمیه 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
شاید مث برادر خودش دوسش داره. داره لطف میکنه در حقش اینا ناراحتی نداره کمی قدرشناس باش

خب آدم زن برادرو هم باید دوست داشته باشه

این زیاد از من خوشش نمیاد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اوایل زیاد از این رفتارا داشت خواهرشوهرمم اعصابش خرد میشد شوهرمو دعوا میکرد میدونم یکی بهش تذکر داد ...

شکر خدا یکی تذکر داده من تجربه و  خاطره خوبی ندارم برای همین حس خوبی نمیگیرم

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
خب حتما برای یه منفعتی و یک کاری این رفتارهارو در میارهولی در هرصورت منظوری هم نداشته باشه درست نیست ...

چه هدفی آخه چه سودی 

تنها سودش اینکه شوهرم این جاریمو از اون یکی جاریم بیشتر دویت داره

😑عجب آدمیه

بلههههه واسه همینه ازین کارها حس خوبی نمیگیرم

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

باید ب شوهرت بگی مثلا سرسفره اگ اون اومد پیشش بشینه شوهرت با صدای بلند تورو صدا بزنه بگه بیا پیشم بشین 

کلا از طریق شوهرت باید کنترل کنی بعضی چیزا رو

🌱دست خدا بالای تمام دست هاست،خدایا تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میجویم که تو قدرت مند ترینی🦋🩵🪽🌱لطفا در تاپیک های من فقط خانم‌هایی که تجربه ی زندگی مشترک رو دارند شرکت کنند، ممنونم.
یکم باهاش گرم بگیر شاید اونم فک میکنه تو خودتو میگیری و اهمیت نمیدز

نه من خیلی بهش نزدیک شدم بعد یک مدت طولانی فقط یکم بهتر شده باز هم فرصتس پیش بیاد میخواد فقط خردم کنه

یجا رفته بودیم مجلش زنونه روضه 

بعد ردیفی نشستیم اول مادرشوهرم بعد جاری بزرگه بعد این بعد من

منم غیر اینا کسی رو نمیشناختم

خدا شاهده تو اون چندساعت به کلمه با من حرف نزد سرشو میکرد سمت جاری بزرگه با اون میکفت میخندید یعنی اینو محل نمیزاریم

جاری بزرگه می اومد یه کلمه با من حرف بزنه نمیزاشت 

پیش مردم از خجالت مردم 

نه من خیلی بهش نزدیک شدم بعد یک مدت طولانی فقط یکم بهتر شده باز هم فرصتس پیش بیاد میخواد فقط خردم کن ...

باهاش بیرون نرو اگ اینجوریه خودت اذیت میشی با جاری بزرگت برو اما توام سیاست داشته باش وقتی شوهراتون هستن باهاش مهربون باش ک نگن از بدی توعه 

پاک بود که فقطط استثنا با شوهر تو گرم نمیگرفت خواهرم ... کلا تورو ندید گرفته سبک بازی در میاره جلو ...

نمیدونم والا خیلی جاها بی محلی کرده الکی یا حسودی کرده 

مثلا یبار من از درد یه لحظه خمیده راه رفتم این با مادرش پشت سر مت بودن یه لحظه برگشت پشتمو نگاه کردم دیدم انگار داشت منو مسخره میکرد میخندید 

من اصلا کاری به کارش ندارم خیلی جاها لطف هم کردم ولی این اینطوری رفتار میکنه البته فقط تو کل خانواده از من یکم بدش میاد 

ولی مت عاشق جاری بزرگمم اونو خیلی دوست دارم