2777
2789
عنوان

جاریم خیلی زن پاکیه اما هی نخ میده به شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 54 پست
نه من خیلی بهش نزدیک شدم بعد یک مدت طولانی فقط یکم بهتر شده باز هم فرصتس پیش بیاد میخواد فقط خردم کن ...

با این وزه قطع ارتباط کن 

خیلی کمممم خیلیی کما 

بعد کم کم قطعش کن 

بزار همه حالیشون شه بدت اومده ازش .چیزیم نگفتی بهش فقط انداختیش کنار 

والا من خودمم فکر کنم حالت تو بشم یعنی عروس کوچیکه بشم. فقط قطع ارتباط ..جاری وزه کیلو چند؟ تو این دوره زمونه والا 

باهاش بیرون نرو اگ اینجوریه خودت اذیت میشی با جاری بزرگت برو اما توام سیاست داشته باش وقتی شوهراتون ...

من اصلا باهاشون صمیمی نشدم با این که اصلا 

دیگه بعضی جاها مجبوری باهم میریم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

با این وزه قطع ارتباط کن خیلی کمممم خیلیی کما بعد کم کم قطعش کن بزار همه حالیشون شه بدت اومده ازش .چ ...

خیلی وقته نرفتم خونشون 

دخترش خیلی منو دوست داره بچه گریه میکرد بزار برم خونه عمو نمیزاشت آخر تنها که می اومد مب اومد خونه ما

بعد دیگه فهمید اونو هم نزاشت 

نمیدونم والا خیلی جاها بی محلی کرده الکی یا حسودی کرده مثلا یبار من از درد یه لحظه خمیده راه رفتم ای ...

چون تا تو نیومده بودی اون نو عروس بوده الان که اومدی حس میکنه دیگ از عروس بودن و گل مجلس بودن خارج شده کلا حسودیش میاد یا به چیزای دیگت

اصلا ادم حسابش نکن ..ارتباطم نداشته باش باهاش تنها راهش همینه و الا انرژیه منفیش میگیره زندگیو

برات مهم نباشه سرتو بکن تو گوشیت با دوستات چت کن بعدم با ذوق شوق برا جاری بزرگه تعریف کن

نمیدونم واقعا چه مشکلی با من داره 

من اوایل خیلی دوسش داشتم میگفتم فاصله سنیمدن زیاد نیس صمیمی میشیم بیرون میریم تلفنی حرف میزنیم و....

ولی دیدم نه الکی الکی از من متنفره 

حای شمارشو ندارم

چون تا تو نیومده بودی اون نو عروس بوده الان که اومدی حس میکنه دیگ از عروس بودن و گل مجلس بودن خارج ش ...

من اصلا اهمیت نمیدم بهش 

خیلی وقته نرفتم خونشون  

آره همینطوره 

حتی شوهرش تو مجالس عادی زنش هست و... جواب سلام من. نگیده محل نمیزاره 

یبار رفته بودبم بیرون شوهرم و برادرشوهرم و من

بعد اونجا انگار اصلا برادرشوهرم یه آدم دیگه بود شوخی میکرد باهامون اصلا انگار دوسمون داشت 

نمیدونم زنش نمیزاره به من محل بزاره 

من اصلا اهمیت نمیدم بهش خیلی وقته نرفتم خونشون آره همینطوره حتی شوهرش تو مجالس عادی زنش هست و... جو ...

اره دیگ بهش گفته محل نده بهش 

یعنی ته حسادت و وزگیو عوضی بودنه از اون طرفم با شوهر تو بگو بخند میکنه یعنی اینو پرت کن کنارا 😂..با هر بی سر و پایی نباید ادم  حتی هم کلام بشه چه برسه فامیل حساب کنه .