2777
2789

شوهرم تو مهمونیای ما همش میگه خوابم میاد امشب خواهراش اومدن خونه ننش میگه میرم اونجا منم گفتم چطو دیروز خوابت میومد بعد میگه خفه شو بی حیا میزنمتها منم میگم بی حیا خودتی بعد صداشو بالا میبره مامان باباته بخاطر خواهراش که یکم دیر میبینه به خونوادم همچین میگه خدا لعنتش کنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین عزیزم همه  مردا همینجورین 

قبل اینک تو زنش بشی 

اون خواهرش بوده مادرش بوده پدرش بوده 

مث خودت 

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

عزیزم سر این چیزا بحث نکن

تاپیکا رو نگاه کن خیلی از خانمها هم خونه فامیل شوهر نمیرن راحت نیستن و کلی ماجرا

مردا هم همینن ، معمولا به طور پیش فرض ادما با خانواده خودشون راحت ترن و خوب طبیعی هم هست مثل خانوما که با طرف خودشون راحت ترن حتی بچه رو میکشونن طرف خانواده خودشون ، حتی بچه رو از خانواده پدری زده میکنن که فقط خاله خوبه دایی خوبه این مامان بزرگ خوبه

در کل سر این چیزا دیگه بحث نکن ، هر کی هر جا میره به اختیار و دل خوش باشه 

عدم گذشت در زندگی و اولویت دادن به دیگران توسط شوهرتون و البته تاثیر پذیری شما از حرکات منفی ایشان و ابراز عکس العمل  باعث این قضایا شده 

هر دوتون با افراد مسن تر مشورت کنین 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد