2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم ازم دزدی کرد

2194 بازدید | 109 پست

چون زودتر زایمان کرد اسم انتخابی منو دزدید گذاشت نهال 

شوهرم لو داد

منم مجبور شدم گذاشتم هانا

حالا همیشه و همیشه تو مهونیا میگه همه عاشق اسم دخترم هستن و باریکلا میگن ب انتخاب ام

منم هیچی نمیگم حوصله زبونش ندارم ولی ناراحت ام

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

والا هانا قشنگتره

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜

هانا خیلی خوشگل تره عزیز دلم .

به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد.                چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی...           مولانا 🖤                                                                       

درکت میکنم چون منم یه اسم انتخاب کرده بودم برا پسرم برادر شوهرم رفت شناسنامه پسرشو ب همون اسم گرفت اسم زبونیش یه چیز دیگه گداشت 

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است