2777
2789
عنوان

جاریم خیلی زن پاکیه اما هی نخ میده به شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 54 پست

خب حتما برای یه منفعتی و یک کاری این رفتارهارو در میاره

ولی در هرصورت منظوری هم نداشته باشه درست نیست این رفتارا

با منظورش اشتباهه بی منظورش هم اشتباهه

بعضی زن ها در قالب خوب بودن انگار میخوان هدفشون رو به پیش ببرن و مخ بقیه مردها رو بکار بگیرن برای پیش برد اهدافی که داخل سر خودشون دارن

شاید مثل برادرش میدونه شوهرتوولی اینایی که گفتی نخ دادن نیست

اگه مثل برادرش میدونست با دیدن اسی اخماش نمیرفت تو هم

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی اشتباهه یه حد و مرزی بین متاهلی و مجردی وجود داره

از نظر من بچه س، شوهرمم خوشش نمیاد ازش 

جدی نمیگیرمش

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
آره دیگه از این کارا زیاد میکنهشوهرمو میبینه گل از گلش میشکفهمنو میبینه اخماشو میکنه توهم

این بازم نشد نخ دادن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
معنای پاک بودن هم تغییر کرده ....

اوایل زیاد از این رفتارا داشت 

خواهرشوهرمم اعصابش خرد میشد شوهرمو دعوا میکرد 

میدونم یکی بهش تذکر داد که یکم فاصله گرفته

شاید منظور خاصی نداره و کلا خونگرمه ولی در کل این رفتار مناسب نیست

🌱دست خدا بالای تمام دست هاست،خدایا تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میجویم که تو قدرت مند ترینی🦋🩵🪽🌱لطفا در تاپیک های من فقط خانم‌هایی که تجربه ی زندگی مشترک رو دارند شرکت کنند، ممنونم.
اگه مثل برادرش میدونست با دیدن اسی اخماش نمیرفت تو هم

اگه با اسی اوکی نیست دلیل نمیشه داره به شوهرش نخ میده 

اینایی که گفت بیشتر شبیه خونگرمی بود نخ دادن کلا فرق میکنه 

نخ دادن یعنی ناز و عشوه و……..

از نظر من بچه س، شوهرمم خوشش نمیاد ازش جدی نمیگیرمش

جاری منم وقت مهمونی زنگ میزد همسرم 

موقع لایک فقط پست همسرمو لایک میکرد 

اومدیم و عید نوروز شد چون من طرح مکالمه داشتم از گوشی من زنگ زدیم به برادرشوهرم ،  ای دل غافل دیدیم منو بلاک کردن !!!! همسرم خشکش زد گفتم حالا برو زنداداشتو لایک کن و بگو تو بد دلی 

از داداشش پرسید چرا  ن منو بلاک کردی گفت من خبر ندارم

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
منم به شوهرم کاملا اعتماد دارم یک درصد شک ندارم چیزی باشه ولی جاریم کرم میریزه نکه قصد بدی داشته باش ...

آره یبار تو مهمونی اون اوایل سر شام جاریم رفت نشست کنار شوهرم کلی گفتن و خندیدن 

منم اصلا ناراحت نبودم بعدش دیدم خواهرشوهرم پیام داده شوهرم زنتو اینجا ول کردی با اون هر و کر میکنی

یه مدت شیطان رفت تو جلدم از جاریم برم اومد

بعد دیگه کم کم شکم برطرف شد