2777
2789
عنوان

حالم بده توروخدا یکی بگه من چه غلطی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 58 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بد نیست فقط این مدت خودمم یادم رفته چه برسه به خدا

قطعا مشكلاتي كه ميگين هست و وجود داره اما اقتضاي سنتون هم فك كنم بيشتر ب حال بدتون حاشيه ميزنه خب سعي كنين ي كاغذ ي ور دارينهرچي دلتون ميخواد روش بنويسين يا حتي خط خطي كنين

قطعا مشكلاتي كه ميگين هست و وجود داره اما اقتضاي سنتون هم فك كنم بيشتر ب حال بدتون حاشيه ميزنه خب سع ...

تیک عصبی و مشکلاتی که برام درست کردن هم اقتضای سنمه؟ بخاطر کاراشون ۴ سال داروی اعصاب و روان میخوردم. الانم کبد و قلب و فشار خونمم گذاشتم وسط.. همه چیز شد اقتضای سن؟ من الکی بهونه نمیگیرم چون صبرم زیاده. کاراش انقد زشته که حتی شرمم میاد تایپ کنم که شما و بقیه بخونین

من اقتضای سنمه قبول، مامانمم اقتضای سنشو که دهنشو باز میکنه منو جک و جند.ه و خراب صدا میکنه؟ درحالی که یه بارم نگاه یه پسر نکردم و زیر دست خودش بودم

قصد توهین به شما رو ندارم صرفا دارم یه گوشه خیلی کوچیک از کاراش رو میگم و به خدا گارد ندارم فقط حالم بده

هزار تا تراپیست عوض کردم ولی هیچی به هیچی..

این روشی هم که گفتین انجام دادم مینوشتم و اتیش میزدم ولی فرقی نداشت

🤍.

[QUOTE=366396767]تیک عصبی و مشکلاتی که برام درست کردن هم اقتضای سنمه؟ بخاطر کاراشون ۴ سال داروی اعصاب و روان میخوردم. ...[/QUOTE

وقتي ب حرفها و رفتارهاي كسي ك ناراحتتون ميكنه مدام فك ميكنين فشار رواني بيشتري بهتون وارد ميكنه سعي كنين اروم باشين🌺