2777
2789
عنوان

حالم بده توروخدا یکی بگه من چه غلطی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 58 پست
مشکل اصلی شون چیه باهات ؟

از همه چیزم ایراد میگیرن نمیدونم دلیلش چیه

مامانم میگه چون درس نمیخونی ولی خداشاهده تا الانم که درس خوندم وضع همینه به قران پیر شدم موی سفید دراوردم😭

🤍.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

با همدیگه هم دعوا میکنن انگار تازه عروس دومادنحتی با خودشون کنار نمیان چه برسه من

این دعواها میدونی ببشتر کیو خراب میکنه مادرتو 

ی مادر باورکن بد نیست ولی چون از خیلی لحاظا ک تو نمیدونی تخلیه نمیشه اینطوری خودشو نشون مبده بهش خق یده 

گناه داره ارامشتو حفظ کن مادرتو درک کن کنازش باش 

من ی مادرم ک با همسرم اصلا نمیسازیم شوهرم عرروز از صبح تاشب شب تا صب اذیت میکنه فحشم میده دست بهم نمیزنه پسم میزنه 

من برعکس ی ادم ب شدت گرم و اخساسیم 

وقتی درک نمیشم و محبت نمیبینم و ترد میشم با بدترین زفتار خودمو تخلیه میکنم و اسیب میزنم ولی تاپیکمو بخونی میبینی که گفتم میخام تغییر کنم 

پس توهم مقصر نیسی ولی فقط باید بیخیال شی

این دعواها میدونی ببشتر کیو خراب میکنه مادرتو ی مادر باورکن بد نیست ولی چون از خیلی لحاظا ک تو نمیدو ...

من چرا باید چوب مامانمو بخورم؟ چرا به خواهرام گیر نمیده؟ فقط سر من زرنگه چون من وابسته ام. خواهرام با یه دعوای کوچیک تا یه هفته دماغشونو بالا میگیرن من احمق یه روز نشده دوباره میرم طرفش و باز سر من خالی میکنه

من کمتر از گل بهش نگفتم ولی همیشه با لقب های جند.ه و حرومزا.ده و خراب صدام میکنه. خدا رو شاهد میگیرم یه بار هم اشتباه نکردم که اینطور میکنه

🤍.