2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بخواب با قدرت بیشتر ادامه بده

اره حتمااا

با این وضع سختگیری دانشگاه حتما باید بیشتر تلاش کنم

دانشگاه آزاده ولی از دولتی سختگیر تره

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
من کلب شب برنامه میریزم باز لنگ ظهر پا میشم

😂😂 تو ما هم میخواستی زود بلند کنی بعد خودت پا نمیشی

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                    بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

زیاد فشار نیار به خودت تفریحی بخون

نه ولی خب باید قبول بشم دیگه

بعد میخوام معدلم اوکی باشه ک ترم تابستونه بردارم زودتر تموم شه

حوصله ندارم

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
قبول میشی تموم میشه سخت نگیر

با دعای شما

امروز احتمالا این امتحانو میوفتم😐🥲

امیدوارم استاد یه لطفی بکنه قبولم کنه

ته ورقه نوشتم استاد لطفا اگه ممکنه منو نندازین😂

گفتم با هم بلند شیم پر انرژی روزمونو آغاز کنیم ولی واقعا قصد دار فردا نهایت تا نه و نیم بیدار شم

من مجبورم ۸ پاشم درس بخونم

یادم باشه میام حضورتو چک میکنم😐😂

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                    بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

با دعای شماامروز احتمالا این امتحانو میوفتم😐🥲امیدوارم استاد یه لطفی بکنه قبولم کنهته ورقه نوشتم اس ...

منم یه بار این‌ کارو کردم ده و نیم‌ داد😂

منم یه بار این‌ کارو کردم ده و نیم‌ داد😂

استاد ظاهرش یخورده شبیه کساییه‌ ک نمره نمیده

ولی میده احتمالا

نوشته بودی؟؟

من کلا چرت و پرت نوشتم هیچی نخونده بودم

دل درد داشتم

استاد ظاهرش یخورده شبیه کساییه‌ ک نمره نمیدهولی میده احتمالانوشته بودی؟؟من کلا چرت و پرت نوشتم هیچی ...

یه مشت‌ دری وری ولی واقعا درس سختی هم بود 

۴ تا سوال بود هرکدوم یه صفحه محاسبات داشت 

یکیشو که کلا ننوشته بودم بقیه هم الکی هر چی فرمول بلد بودم سیاه کردم