من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
😂😂 تو ما هم میخواستی زود بلند کنی بعد خودت پا نمیشی
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
گفتم با هم بلند شیم پر انرژی روزمونو آغاز کنیم ولی واقعا قصد دار فردا نهایت تا نه و نیم بیدار شم
من مجبورم ۸ پاشم درس بخونم
یادم باشه میام حضورتو چک میکنم😐😂
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
با دعای شماامروز احتمالا این امتحانو میوفتم😐🥲امیدوارم استاد یه لطفی بکنه قبولم کنهته ورقه نوشتم اس ...
منم یه بار این کارو کردم ده و نیم داد😂
یکیشو که کلا ننوشته بودم بقیه هم الکی هر چی فرمول بلد بودم سیاه کردم