من خودم فقط نخوندم که
تفسیرا هم گوش دادم چون معانی قران یک معنی ظاهری دارن یک معنی عمیق تر که از عهده اش برنمیام
داستان ادم و حوا اصلا این چیزی نیست که بهمون گفتن! داستان سیب و اینا از دین یهود اومده دین یهود و مسیح هم تحریف شده چرا اینو میگم اگه کتابای الانشونو با کتاب های تاریخی مقایسه کنن پر اختلاف شما ویدئو های آقای رائفی پور نگاه کن توضیح دادن
بعد داستان ادم و حوا اصلا مسئله خوردن سیب نبوده یک خیلی موضوع پیچیده و بیشتری بوده
یک درختی بهش میگن درخت طیبه مثل اینکه اون درخت نشون دهنده مقام خاص چهارده معصوم بوده به حضرت ادم میگن بهش نزدیک نشه به خاطر اینکه هنوز اون تکامل روح نداشته حضرت ادم هم ادم معمولی نبود یک دانشمند که خدا علوم زیادی بهش داد بود بعدم همینطوری الکی که گول نخورد چندین بار وسوسه شد ولی حضرت ادم قبول نکرد اخرش شیطان به نام خدا قسم خورد که دروغ نمی گم و... فکر می کنم اقای رائفی پور یک ویدئو کامل درباره همین گفتن و فکر میکنم کاملا قانع کننده بود
ولی تو قوم یهود یکجوری نشون دادن که اره شیطان لطف کرد باعث شد ادم تازه علوم بفهمه به چیزی که الان هست برسه و شیطان پرستی ازش بیرون میاد
چیزایی که گفته شده تمثیل بعدم میگن این دنیا محدود شده همه چیز
بعدم اصلا چیزی راجب فرشته شدن وجود نداره در واقع مقام چهارده معصوم بیشتر از فرشتگان داستانش اصلا پیچیده تر
میگن جایی که حضرت ادم اونجا بوده بهشت نبوده چون بعد برپایی قیامت و کسی که بره بهشت توش اصلا بیرون نمیاد همون خالدین فیها ابدا
یا جایی روی زمین بوده یا بهشت برزخی مشخص نیست ولی احتمالا برزخ بوده
کی میدونه شاید چیزی که خدا قرار داده بوده یک امتحان برا حضرت ادم بوده باشه
و میگن قبل وجود انسان ها موجوداتی مثل انسان ها وجود داشتن که هوشمند بودن و از خودشون اختیار داشتن نه کاملا به باهوشی انسانا که باعث فساد روی زمین میشن و جنگ و خونریزی با یک گونه دیگه که خدا همشون از بین میبره یعنی انقراض مطلبی بود که هم اقای رائفی پور گفته بود هم حدیث داریم یعنی تو عربستان تو یک جایی که اصلا علم و دانش چه عرض کنم وجود نداشت
یک نفر یعنی پیامبر سواد یاد میگیره بطور ناگهانی و بقیه ائمه هم تو اون محدودیت ها چیزایی میدونن که اگه اکتشاف نکنی و نری دنبالشون غیرممکنه بفهمی
و یک دلیل دیگه سیاهچاله فضایی که به تازگی کشف شده توسط دانشمندا تو قران هم اومده
چون خیلی سال پیش اینا دیدم الان دقیق یادم نیست
شما میتونی همه اینایی که گفتم یک سرچ بزنید