2777
2789
عنوان

آیا ما از نسل میمون ها بودیم❓‼️‼️

| مشاهده متن کامل بحث + 2973 بازدید | 269 پست
به کمک راهنمایی هاتون تونستم کلید واژه ی مناسب شو پیدا کنم ممنون. این هم یه مورد دیگه به نظرم جالب ب ...

دوست عزیز مقاله دوم همون مقاله اوله

فکر کنم لینکش رو اشتباها فرستادید

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای خدای من نیاکان؟نیای مشترک میدونی یعنی چی ؟😂😂

من حرفم زدم برام مهم نیست چی میگین 

می خواد یکسری اشتراکات باشه یا نه 

تا وقتی یک دلیل محکم و قانع کننده نیاد منم باور نمی کنم صرفا یک نظریه که اثبات نشده 

برامم مهم نیست عقایدی که دارم مسخره میکنید با قبولش ندارید تا وقتی یک دلیل محکم نباشه که رد کنه پس دلیلی برای قبولش هم ندارم 

و اینکه اصلا مهم نیست تکامل یافته میمون یا هر چیز دیگه ای باشم فعلا که ادمم و دین اسلام قبول دارم و شیعه ام طبق اون انسانیتی که دین نه ادمای دینی تاکید میکنم طبق گفته پیامبر و امامانش اونو قبول میکنم و با گفته هاشون زندگی میکنم 

چه اون دنیا باشه یا نباشه

حداقل درست زندگی می کنم

بازم میگم اصلا این بحثای بی پایان برام مهم نیست 

من قبلا تحقیق خودمو کردم و حداقل میدونم اگه بقیه هم گشته بودن حداقل مسخره نمی کردن همو

من پادکست دوست دارمولی حس لمس‌کتاب فیزیکی یه چیز دیگستولی این پادکستو دیدم و خوشم اومدعزیزم یه کتابی ...

دقیقا کتاب برای منم خیلی جذابه

مرسی از پیشنهادت😍😍

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
من حرفم زدم برام مهم نیست چی میگین می خواد یکسری اشتراکات باشه یا نه تا وقتی یک دلیل محکم و قانع کنن ...

اثبات شده

کی گفته اثبات نشده

داستان حوا و ادم رو باور دارین تکامل رو نه؟

جالبه

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

چی بگم امیدوارم بفهن انقد علم علم میکنن تا حالا یکبار نشستن ببینن قران چی نوشته توش تفکر کردن؟؟خود د ...

خودت چند بار خوندی؟ تو هر سوره چندین بار گفته فکر کنین ولی اکثرا وقتی اسم تناقض تو دین میشه دهانشونو جر میدن

چی میشه یه بار با خودمون فکر کنیم تو این جهان هر چیزی امکانش هست و نیاز به جبهه گیری نیس

خودت چند بار خوندی؟ تو هر سوره چندین بار گفته فکر کنین ولی اکثرا وقتی اسم تناقض تو دین میشه دهانشونو ...

من خودم فقط نخوندم که 

تفسیرا هم گوش دادم چون معانی قران یک معنی ظاهری دارن یک معنی عمیق تر که از عهده اش برنمیام

داستان ادم و حوا اصلا این چیزی نیست که بهمون گفتن! داستان سیب و اینا از دین یهود اومده دین یهود و مسیح هم تحریف شده چرا اینو میگم اگه کتابای الانشونو با کتاب های تاریخی مقایسه کنن پر اختلاف شما ویدئو های آقای رائفی پور نگاه کن توضیح دادن

بعد داستان ادم و حوا اصلا مسئله خوردن سیب نبوده یک خیلی موضوع پیچیده و بیشتری بوده 

یک درختی بهش میگن درخت طیبه مثل اینکه اون درخت نشون دهنده مقام خاص چهارده معصوم بوده به حضرت ادم میگن بهش نزدیک نشه به خاطر اینکه هنوز اون تکامل روح نداشته حضرت ادم هم ادم معمولی نبود یک دانشمند که خدا علوم زیادی بهش داد بود بعدم همینطوری الکی که گول نخورد چندین بار وسوسه شد ولی حضرت ادم قبول نکرد اخرش شیطان به نام خدا قسم خورد که دروغ نمی گم و... فکر می کنم اقای رائفی پور یک ویدئو کامل درباره همین گفتن و فکر میکنم کاملا قانع کننده بود 

ولی تو قوم یهود یکجوری نشون دادن که اره شیطان لطف کرد باعث شد ادم تازه علوم بفهمه به چیزی که الان هست برسه و شیطان پرستی ازش بیرون میاد

چیزایی که گفته شده تمثیل بعدم میگن این دنیا محدود شده همه چیز 

بعدم اصلا چیزی راجب فرشته شدن وجود نداره در واقع مقام چهارده معصوم بیشتر از فرشتگان داستانش اصلا پیچیده تر 

میگن جایی که حضرت ادم اونجا بوده بهشت نبوده چون بعد برپایی قیامت و کسی که بره بهشت توش اصلا بیرون نمیاد همون خالدین فیها ابدا 

یا جایی روی زمین بوده یا بهشت برزخی مشخص نیست ولی احتمالا برزخ بوده

کی میدونه شاید چیزی که خدا قرار داده بوده یک امتحان برا حضرت ادم بوده باشه

و میگن قبل وجود انسان ها موجوداتی مثل انسان ها وجود داشتن که هوشمند بودن و از خودشون اختیار داشتن نه کاملا به باهوشی انسانا که باعث فساد روی زمین میشن و جنگ و خونریزی با یک گونه دیگه که خدا همشون از بین میبره یعنی انقراض مطلبی بود که هم اقای رائفی پور گفته بود هم حدیث داریم یعنی تو عربستان تو یک جایی که اصلا علم و دانش چه عرض کنم وجود نداشت 

یک نفر یعنی پیامبر سواد یاد میگیره بطور ناگهانی و بقیه ائمه هم تو اون محدودیت ها چیزایی میدونن که اگه اکتشاف نکنی و نری دنبالشون غیرممکنه بفهمی 

و یک دلیل دیگه سیاهچاله فضایی که به تازگی کشف شده توسط دانشمندا تو قران هم اومده 

چون خیلی سال پیش اینا دیدم الان دقیق یادم نیست 

شما میتونی همه اینایی که گفتم یک سرچ بزنید

حرفات به واقعیت نزدیکه چون یه عده از انسان ها به میمون تبدیل شدند ، مثل اون کسانی که حرمت یکشنبه رو ...

حرمت شنبه

بنظرتون کسی که از شهید گمنام دفاع و یا از کشتار زن و بچه تو غزه اظهار ناراحتی میکنه باید تعلیق شه؟
من که نیستم تورو نمیدونم اگر از درخت راحت میری بالا حتما هستی

میتونی تایپ کنی!!!!

پس یعنی سواد خوندن متن اول تاپیک هم داری!!!!!!!!!!!!!

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

اگه انسان از نسل میمونه پس چرا نسل میمون منقرض نشده🦦

کی گفته از نسل میمونه؟

موضوع شباهت ژنتیکیه