من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
مقاله darwin refuted توسط فرد گمنامی به اسم سیدنی هربرت لینگ نویسنده انگلیسی که دانشمند هم نبوده و زمان حیات خود داروین (سال ۱۸۷۱!! تاریخ رو نگاه تو رو خدا) این مقاله رو می نویسه
این مقاله هیچ اساس علمی نداره. نه جدیده. نه جایی تایید سده و نه محلی از اعراب داره
باور کنید ما سواد ریسرچ کردن داریم، برخلاف یکسری از دوستان این تاپیک
I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
توی این تاپیک چیزی که واقعا حرص منو درآورد نه نظریه ها بود نه مقاله ها و طرف هیچکدوم نبودم این بی اح ...
من واقعا معذرت میخوام پا برهنه پریدم وسط این تاپیک فقط میخواستم همه بدونن که کم کم این نظریه داره منقضی میشه و سرش زیست شناسا با هم درگیرن چون تا میان مدارک علمی جدید ارائه بدن میگن شما دارید مذهب رو وارد آزمایشگاه میکنید فک نمیکنم به کسی توهینی کرده باشم. فقط میخواستم بدونید که چیزهایی تو کلاسای درس زیست شناسی گفته میشه که مربوط به تکامل ولی تو خود درس تکامل بهش پرداخته نمیشه. فقط میخواستم از دید علمی نسبت بهش آگاهی داشته باشید