2777
2789
عنوان

آیا ما از نسل میمون ها بودیم❓‼️‼️

| مشاهده متن کامل بحث + 3008 بازدید | 271 پست
اونایی که ادعا دارن از نسل میمونن خب همونا با این طرز فکرشون ضاهرا واقعا از نسل میمون ها هستن ولی ما ...

تویی که طرز فکرت با خداست وقتی توهین میکنی به بقیه چه فرقی با اونا داری 😂

اینم بگم من خودم به خودم اعتقاد 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این چیه آخه به عنوان مدرک ارائه میدید!!

مقاله darwin refuted  توسط فرد گمنامی به اسم سیدنی هربرت لینگ نویسنده انگلیسی که دانشمند هم نبوده و زمان حیات خود داروین (سال ۱۸۷۱!! تاریخ رو نگاه تو رو خدا) این مقاله رو می نویسه

این مقاله هیچ اساس علمی نداره. نه جدیده‌. نه جایی تایید سده و نه محلی از اعراب داره

باور کنید ما سواد ریسرچ کردن داریم، برخلاف یکسری از دوستان این تاپیک

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
این چیه آخه به عنوان مدرک ارائه میدید!! مقاله darwin refuted توسط فرد گمنامی به اسم سیدنی هربرت لین ...

توی این تاپیک چیزی که واقعا حرص منو درآورد 

نه نظریه ها بود نه مقاله ها و طرف هیچکدوم نبودم 

این بی احترامی به همدیگه و عقاید هم حرصمو درآورد 

سواد شخصیت نمیاره ولی اینا واقعا عجیبند

این چیه آخه به عنوان مدرک ارائه میدید!! مقاله darwin refuted توسط فرد گمنامی به اسم سیدنی هربرت لین ...

حق با شماست ولی فقط میخواستم ببینید که حتما باید انگلیسی سرچ کنید تا بیاره. وگرنه غیر این مورد مدارک دیگه ای هم ارائه کردم

توی این تاپیک چیزی که واقعا حرص منو درآورد نه نظریه ها بود نه مقاله ها و طرف هیچکدوم نبودم این بی اح ...

من واقعا معذرت میخوام پا برهنه پریدم وسط این تاپیک فقط میخواستم همه بدونن که کم کم این نظریه داره منقضی میشه و سرش زیست شناسا با هم درگیرن چون تا میان مدارک علمی جدید ارائه بدن میگن شما دارید مذهب رو وارد آزمایشگاه میکنید فک نمیکنم به کسی توهینی کرده باشم. فقط میخواستم بدونید که چیزهایی تو کلاسای درس زیست شناسی گفته میشه که مربوط به تکامل ولی تو خود درس تکامل بهش پرداخته نمیشه. فقط میخواستم از دید علمی نسبت بهش آگاهی داشته باشید

دوستانی که رفرنس میدید:

رفرنس ژورنالی باید مقاله یا کتاب علمی باشه و توسط ژورنال های معتبر چاپ شده باشه

باید به روز باشه

باید توسط افراد متخصص نوشته شده باشه

باید براساس شواهد تجربی باشه

اسکرین شات نفرستید

وبسایت خبری فلان مسجد نیوز و کلیسا نیوز نفرستید 

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!