2777
2789
عنوان

آیا ما از نسل میمون ها بودیم❓‼️‼️

| مشاهده متن کامل بحث + 3008 بازدید | 271 پست
بیا لااقل برو چند منبع درست و حسابی بخون:۱. Jayne WilkinsEvolutionary Anthropology: Issues, News, an ...

متاسفم تکامل تو رشته ی ما اینقدر گسترده نیست که تا این حد تدریس شه. ولی من از نظر زیست شناسی در موردش گفتم

من واقعا معذرت میخوام پا برهنه پریدم وسط این تاپیک فقط میخواستم همه بدونن که کم کم این نظریه داره من ...

من از به جایی به بعد  نظرات شما رو خوندم کامل نخوندم ولی تا اونجایی که خوندم کاملا خوب بیان کردید نظرتونو 

و واقعیت هم همینه ،وقتی عده ایی باهم نظریه های مختلف دارند به هم بی احترامی نمیکنند با احترام بیان می‌کنند و سعی در توجیح اجباری ندارند .

واقعا تحسین میکننم اینکه بدون بی احترامی نظراتتون بیان کردید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دوستانی که رفرنس میدید:رفرنس ژورنالی باید مقاله یا کتاب علمی باشه و توسط ژورنال های معتبر چاپ شده با ...

دقیقا میخواستم از NCBI و SAD رفرنس بیارم که اساتید معرفی کرده بودن ولی مقالاتی که گفتنو پیدا نمیکنم چون جزو درسمون نبود ننوشتم که چی سرچ کنم بیاره . به هر حال اگه قابل استناد نیستن شما میتونید نپذیرید چون پیدا کردنش برام خیلی سخته و البته اگه اسم اون موجود ذره بینی یادم میومد کار برام راحت تر میشد

متاسفم تکامل تو رشته ی ما اینقدر گسترده نیست که تا این حد تدریس شه. ولی من از نظر زیست شناسی در مورد ...

فرگشت یا تکامل مادر زیست شناسی هست

لطفا منابعت رو گسترده تر کن و مقالات علمی به روز بخون

از کلیدواژه هایی مثل origins of species 

Homo sapiens 

Homo eractus

Homo habilis 

Neanderthal 

Gene pool

Great extinction 

Lucy

و غیره و غیره و غیره استفاده کن

منبع انگلیسی اگه برات دشوار هست برو سراغ انتشارات ایرانی که کتب علمی رو به زبان ساده ترجمه می کنن مثل انتشارات مازیار یا نشر نو

مطالعه کنید و اینقدر از زیر سوال بردن عقایدی که باهاش از کودکی بزرگ شدید نترسید

عقاید شخصی شما محفوظ و سر جای خودشه

این یه بحث دیگه اس

بعدشم دوست عزیز شمایی که هی خارج خارج می کنی (حالا خارج هم نمی گی کجا، کلا برا ایرانیا همه جا خارجه، سومالی و آمریکا فرقی نداره)، منم تو خود خارجم!!، خب؟

اینجا تو تمام دانشگاه هاش تکامل به عنوان فکت علمی تدریس میشه

نکنه واقعا معتقد الان تو خارج!، اساتید میرن پای تخته می نویسن: درس اول: شکل گیری حوا از دنده آدم!!

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
من از به جایی به بعد نظرات شما رو خوندم کامل نخوندم ولی تا اونجایی که خوندم کاملا خوب بیان کردید نظ ...

ممنونم و متاسف بابت اینکه نتونستم از مقالات معتبر مثل SAD چیزی ارائه کنم. ممنون بابت نقد پذیری شما

دقیقا میخواستم از NCBI و SAD رفرنس بیارم که اساتید معرفی کرده بودن ولی مقالاتی که گفتنو پیدا نمیکنم ...

اثبات ادعا بر عهده مدعی هست

حالا هر وقت یادتون اومد برامون بفرستید! 

در مورد اون موجود ذره بینی هم واژه LUCA رو سرچ بفرمایید

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
فرگشت یا تکامل مادر زیست شناسی هستلطفا منابعت رو گسترده تر کن و مقالات علمی به روز بخوناز کلیدواژه ه ...

در مورد جمله ی آخر باید بگم که من اصلا در این مورد بحث دینی نکردم یه بحث و نقد زیست شناسی نسبت به نظریه ی داروین بود و قطعا چیزی که فکر میکنید نیست. و درمورد منابعی که ارائه کردید ممنونم و اما در مورد فرگشت باید بگم که ارائه ی خودم در مورد تکامل نهنگ بوده که از نوع فرگشته وبا اینکه زیاد رشته ی تحصیلی من در این مورد گسترده نیست دلیل نمیشه که بهش اعتقادی نداشته باشم قاعدتا قبل به وجود اومدن بحث زیست شناسی کاملا به عنوان یه مطلب علمی منطقی قبولش داشتم ولی وقتی علوم جدید مسیر دیگه ای رو دارن پیش میگیرن باید باهاشون تو این مسیر همراه شد تا به جواب کامل تر و منطقی تر برای حل سوالات برسیم 

در مورد جمله ی آخر باید بگم که من اصلا در این مورد بحث دینی نکردم یه بحث و نقد زیست شناسی نسبت به نظ ...

حالا ایشالا منابع رو که فرستاید بهتر میشه صحبت کرد

موفق باشید

حالا ایشالا منابع رو که فرستاید بهتر میشه صحبت کردموفق باشید

https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC2745620/

یکی از مقالات NCBI که به نقد نظریه ی داروین پرداخته. لطفا مطالعه کنید تا بعد در موردش با هم بحثی داشته باشیم. ممکنه یکم دیر جواب بدم چون فصل امتحاناته اگر نقد شمارو دیر پاسخ دادم دلگیر نشید 

ممنونحتما میخونمش

به کمک راهنمایی هاتون تونستم کلید واژه ی مناسب شو پیدا کنم ممنون. 

این هم یه مورد دیگه به نظرم جالب بود اگه دوست داشتید بخونید 

https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC2745620/

به کمک راهنمایی هاتون تونستم کلید واژه ی مناسب شو پیدا کنم ممنون. این هم یه مورد دیگه به نظرم جالب ب ...

حتما حتما

خیلی مشتاقم که بعد خواندن مطالب این بحثو رو ادامه بدیم 

صحبت خواهيم کرد