2777
2789
عنوان

حس میکنم مقصر ازدواج نکردنم و اینکه کسی سمتم نمیاد خودمم

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 35 پست

با این نظر که برین بیرون یهو تو خیابون یکی میبینتتون عاشق تون میشه مخالفم 

الآن این سبک ازدواج تقریبا منسوخ شده لااقل توی کلان شهرها.

دایره اجتماعی تون رو بیشتر کنین لازم نیست خیلی بیشتر بیرون هم برین 

چند تا کلاس ثبت نام کنین ، زبان ، ورزش ، کلاسای هنری و ...

با دوستاتون هم بیشتر معاشرت کنین 

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
افرین که به خودشناسی رسیدی حالا رو خودت کار کن تا بهتر شی هنوزم اول راهی سنی نداری

دوست ندارم از دید بقیه کسی باشم که هیچکس نگاه نمیکنه بهم یا اینکه سنم بالاس و ...

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

احساس میکنم بعضیا بهم سر کوفت میزنن که کسی ازم خواستگاری نمیکنه یا اینکه فکر میکنن هیچ کس بهم نگاهم ...

یه روزگاری منم همین داستانو داشتم اما بالاخره خدا برام بهترینو خواست و خیلیا از حسادت در حال انفجار بودن

گوهر ناب دم دستی نیست 

یه روزگاری منم همین داستانو داشتم اما بالاخره خدا برام بهترینو خواست و خیلیا از حسادت در حال انفجار ...

الان زندگیت خوبه؟چطور با همسرت آشنا شدی؟

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
الان زندگیت خوبه؟چطور با همسرت آشنا شدی؟

الان خدارو شکر زندگیم خوبه یه بچه هم دارم

خیلی،اتفاقی همسایه ی جدید برامون اومد و مادرم باهاشون آشنا شد و خودشم منو دیده بود و ازاینکه سرم به کار خودم بود و به قول معروف سرسنگین بودم بیرون خوشش اومده بود و تماااام

الان خدارو شکر زندگیم خوبه یه بچه هم دارمخیلی،اتفاقی همسایه ی جدید برامون اومد و مادرم باهاشون آشنا ...

چه خوب❤️انشالله خوشبخت بشی عزیز دلم

میشه واسم دعا کنی ی مورد خوب گیرم بیاد و ازدواج کنم؟مرسی

منم مثل تو بودم ولی روی اعتمادبنفس و عزت نفست کار کن همه این احساسات بدی که نسبت به خودت داری از بین ...

دارم روش کار میکنم امیدوارم از اینی که هستم بهتر بشم

سنی نداری که

سمت ما دخترا 30 سال به بعد ازدواج میکنن

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑

عزیزم هر چیزی وقتی داره یکم تو اجتماع باش حالا حتما لازم نیست همش بیرون باشی  

کلاس ثبت نام کن با دوستات برو بیرون اینا خودشم هست اگر هم با ازدواج فامیلی مشکلی نداری میتونی توی جمع های خانوادگی شرکت کنی 

همینکه به این سن رسیدی ودوس پسر نداشتی احسنت داره.فکرمیکنی اوناییکه دوس پسر دارن چجوریه هیچ خوب نیس دوس پسر برا کسی شوهرنمیشه اگرم بشه شوهره خوبی نمیشه .ولی بخاطره خودت باشگاه برو ورزش کن توی اجتماع با دوستای خوب بگرد.

دخترخواهرمن بسیار دختره خوبیه ورزشکاره درسم میخونه همه دوستاش دخترن همه تفریحشون ورزش و باشگاه رفتن و ورزشگاه رفتنه تفریحایه سالم وقشنگ خواستگاری هم تاحالا نداشته ولی اصلا ناراحت نیس داره عشقه دنیا رو میکنه با خونواده و دوستاش